Cât costă o nuntă în România?

Cât costă o nuntă în România?

Organizarea unei nunți necesită multă atenție și răbdare din partea celor implicați în tot acest proces. Indiferent de ajutorul de care vei avea parte, organizarea unei nunți pas cu pas adesea implică și numeroase situații neprevăzute.

Aproape toată lumea pornește la drum cu un plan în minte al unei nunți de vis: rochie albă perfectă, costum smoking elegant, un vals al mirilor spectaculos, plimbarea cu o frumoasă mașină de epocă și, de ce nu, luna de miere într-un loc exotic.

Mai jos, poți găsi o listă de verificare care să te ajute să te asiguri că te-ai gândit și ai planificat fiecare o parte importantă a nunții: ce nu trebuie să-i lipsească unei domnișoare care urmează să fie mireasă!

 

Organizarea unei nunți: Ce trebuie să bifezi pe listă dacă urmează să fii mireasă

 


Există mai multe lucruri decât crezi pe care trebuie să le iei în considerare atunci când te pregătești pentru ziua cea mare. Iată câteva pe care ar trebui să fii sigură că nu le uiți:

 Par și machiaj – Asigură-te că apelezi la un profesionist în domeniul părului și al machiajului și că ai câteva întâlniri de planificare pentru a verifica ce coafuri vor funcționa cel mai bine pentru tema nunții. Deoarece lucrurile pot fi puțin haotice în ziua cea mare, asigură-te și că îți vei lua o marjă de eroare și vei merge cu ceva timp înainte la păr și machiaj. În acest fel, nu te vei grăbi să termini totul înainte de începerea ceremoniei.

 Rochia – Acesta este momentul pe care fiecare femeie îl așteptă încă din copilărie: vizitele în magazine pentru a proba rochii de mireasă. Indiferent dacă ai în minte exact ce stil îți dorești sau nu o idee de unde să începi, trebuie să te bucuri de aceste clipe. Consultă-te cu experți în ceea ce privește rochiile de mireasă pentru a obține toate informațiile necesare - de la găsirea rochiei perfecte de mireasă până la alegerea voalului inedit și a accesoriilor potrivite.

 Pantofi - La fel ca în cazul rochiei, există o serie de abordări diferite pentru selectarea pantofilor de mireasă. Ținând cont de modelul rochiei, nuanțele ei, accesorizarea, dar mai ales lungimea rochiei – alege perechea potrivită de pantofi sau sandale pentru cel mai important eveniment din viața ta!

 Jartieră - Pentru mireasă, acesta este un accesoriu de nelipsit!

 Bijuterii - Cele cu accente speciale pentru mireasă pot fi adesea un plus minunat! Toate aceste bijuterii de mireasă sunt detaliile fără de care o ținută nu ar fi completă! Acordă atenție sporită atunci când alegi setul potrivit de bijuterii și asigură-te că acestea aduc un plus de valoare.

 

Cheltuieli de nuntă?!



Cât costă o nuntă?! Sau mai degrabă, cât costă o nuntă în România?  - sunt gânduri ce apar în mintea tuturor celor care urmează să facă acest pas. Toate aceste costuri de nuntă se adună, treptat, în funcție de numeroși factori esențiali. În ceea ce privește câteva cheltuieli de nuntă generale poți avea în vedere următoarele:

        ♥ Cununia civilă și religioasă
        ♥ Locul unde va avea loc nunta
        ♥ Mâncarea și băutura + tortul
        ♥ Muzica și fotograf și/sau videograf
        ♥ Ținute + verighete
        ♥ Decor și flori

Desigur, există numeroase alte mici cheltuieli care se pot aduna. Totul, în schimb, poate varia în funcție de numărul persoanelor care vor fi prezente, dar și de tematica sau așteptările pe care le ai tu de la acest eveniment.

Bifează pe listă fiecare detaliu și bucură-te de un eveniment spectaculos!

Taguri: