Cand aurul vorbeste, orice alta discutie este zadarnica

Cand aurul vorbeste, orice alta discutie este zadarnica

Putere, opulenta, eleganta, feminitate? Orice ar inspira o femeie care alege sa poarte bijuterii din aur, bijuterii placate cu aur sau pur si simplu bijuterii aurii, stralucirea pe care chipul sau corpul ei o imbraca, pune in evidenta intreaga tinuta si chiar si starea de spirit de care este coplesita in momentele importante.

Unul dintre primele metale pe care omul le-a prelucrat a fost aurul. Acesta a fost folosit pentru confectionarea obiectelor decorative, a veselei si a bijuteriilor. Unele dintre cele mai importante artefacte confectionate din aur au fost gasite in regiuni din Bulgaria, si se preconizeaza ca au o vechime de peste 6000 de ani. Tocmai aceste descoperiri au dat indicii cercetatorilor ca Epoca Aurului s-ar suprapune cu Epoca de Piatra, iar noua ca epoca moderna este marcata de purtarea unor bijuterii tot mai deosebite.

Simbol al luminii, prosperitatii, vitalitatii, implinirii si sanatatii, aurul a fost dintotdeauna alegerea liderilor. Semiotica aurului s-a transpus epoca dupa epoca si a ramas la fel de actuala si astazi. Iar podoabele de altadata purtate de regi, regine si faraoni si oferite adesea ca ofrande zeilor s-au metamorfozat in bijuteriile de astazi, accesibile oricui.

Colectia de bijuterii suflate cu aur de la Roxanne’s este o alegerea perfecta pentru tine, femeia puternica si mereu chic care isi doreste sa aiba accesorii unice. De cea mai buna calitate si cu un aspect ireprosabil, te asteapta pe site o diversitate de bijuterii placate cu aur de 24k, pe care le poti comanda rapid. Stralucitoare si realizate cu grija pentru a te bucura de manopera impecabila care ne-a consacrat si cu care ne mandrim, frumoasele accesorii te pot ajuta sa iti definesti sau sa dai un suflu nou stilului tau personal. Astfel, din intreaga colectie de bijuterii disponibila pe site-ul Roxanne’s, le poti alege pe cele potrivite outfit-urilor si, in special, personalitatii tale.

Te provocam sa experimentezi si sa descoperi fascinantul univers al bijuteriilor din aur, disponibile acum in magazinele noastre. Fii frumoasa in fiecare zi!

Taguri: