Bijuteria din argint - cadou universal

Bijuteria din argint - cadou universal

Argintul, unul dintre cele mai populare metale pretioase din lume, este considerat atemporal. Se Numara printre favoritele tuturor iubitorilor de bijuterii de calitate datorita versatilitatii stilului in care poate fi modelat si a pretului accesibil.  Este un material ce arata pur si simplu fantastic.

Pastreaza aceste bijuterii din argint pentru toata viata, ca pe o comoara personala.

 

 

Bijuteriile confectionate din cel mai apreciat material pretios sunt rezistente in timp, pastrandu-si stralucirea speciala in ciuda delicatetii si a finisajelor deosebit de fragile. Miss Roxanny - Heartwarming Jewels, exclusiv in Romania prin Roxanne's Jewellery & Giftware, este un brand ce reuneste minunate astfel de bijuterii argint ce se pot transforma in cadouri inedite pentru persoanele speciale din viata ta. Mai mult, pot fi darul ideal pentru orice persoana care stie sa aprecieze frumusetea bijuteriilor, intrucat argintul este usor de modelat pentru toate gusturile.

 

 

Brand-ul Miss Roxanny - Heartwarming Jewels este conceput in Italia si doreste ca, prin produsele sale, sa incalzeasca orice inima cu orice ocazie. Bijuteriile intruchipeaza mici simboluri care au puterea de a raspandi energie pozitiva si a caror frumusete vorbeste de la sine. Ne face placere sa cream modele deosebite, cu semnificatie, cu misiunea de a scoate la iveala cele mai frumoase sentimente.

Realizam bijuterii argint 925 pe care tu si cei dragi sa le puteti pastra si pretui pentru toata viata! Fiecare piesa este lucrata manual din argint pur, placat cu rodiu sau aur roz de 18K si  poate fi decorata cu cristale originale de Cubic Zirconia. Toate piesele cumparate sunt insotite de un card special, cu mesaj personalizat pentru fiecare dintre ocaziile fericite.

Fiecare moment al vietii merita sarbatorit cu o bijuterie speciala, o bijuterie din argint!

Taguri: