Alegerea bijuteriilor pentru mireasă în 2021 - Sfaturi și idei practice

Alegerea bijuteriilor pentru mireasă în 2021 - Sfaturi și idei practice

În cele ce urmează vei intra în lumea de vis a bijuteriilor de mireasă. Pașii te-au călăuzit către un nou început - un drum presărat cu fericirea formării unei familii și minunea momentului care marchează o nouă viață în doi.

            Promisiunea iubirii până în ultima zi a vieții și unirea sufletului tău cu al jumătății speciale se materializează prin simplul cuvânt - nuntă. Unul dintre evenimentele pe care nu-l vei putea uita cu ușurință vine la pachet cu un set de responsabilități, gânduri, decizii și presiuni.

Prin urmare, trebuie să faci tot posibilul să te simți cât mai bine în ziua ta specială. Din cauza stresului planificării și schimbării de viață ce va urma există numeroase șanse să uiți detaliile importante și să nu te bucuri pe deplin de momentele în care vei alege rochia și accesoriile pe care le vei purta.

Ai putea lua deciziile potrivite atunci când stresul bate la ușă? Ei bine, echipa Roxanne’s îți oferă o mână de ajutor și o doză de liniște! Știm cât de important este pentru tine felul în care vei arăta în ziua ta cea mare și tocmai de aceea îți oferim sfaturi prețioase de care să ții cont atunci când îți alegi nelipsitele accesorii pentru mireasă.

 

Puncte de plecare pentru alegerea setului de bijuterii mireasă


 

În timpul în care îți alegi acel clasic - set bijuterii mireasă, ar trebui să încerci să nu folosești un număr excesiv de piese și detalii. Mai mult decât atât, ia în considerare decolteul, mânecile și nuanța rochiei pe care o vei purta. Unul dintre cele mai importante lucruri este acela de a nu amesteca multe culori și metale prețioase. Însă, în cele din urmă, nu trebuie să uiți că aceasta este ziua ta cea mare și trebuie să porți orice te face să te simți cu adevărat fericită.

 

Sfaturi pentru alegerea celor mai spectaculoase bijuterii de mireasă


 

 1.  Less is more

 

Poate fi tentant să adaugi cât mai multe accesorii care să iasă în evidență și să ofere impresia unui look prețios. În schimb, premisele de la care trebuie să pleci sunt ”Less is more”. În ziua nunții, aproape toată lumea merge după principiul unui aspect de prințeasă. Pentru acest lucru ar trebui să arunci o privire la ținutele pe care însăși reginele le-au afișat în zilele lor speciale. Dacă arunci o privire la bijuteriile lor, vei vedea că au evitat să folosească prea multe piese.

De aceea, recomandarea noastră este să nu îți încarci ținuta cu multe bijuterii, în schimb, te încurajăm ca piesele pe care le alegi să fie fabuloase și originale.

2. Decolteul rochiei tale contează

 

Decolteul rochiei tale este unul dintre factorii principali atunci când vine vorba despre decizia asupra bijuteriilor pe care le vei purta. Dacă decolteul este unul înalt și linia lui se termină la baza gâtului sau îl acoperă ușor – nu purta un colier de mireasă! Același lucru se aplică și în cazul în care există numeroase ornamente aplicate pe rochie la nivelul gâtului. O bună decizie în aces caz este să completezi look-ul cu o pereche de cercei nuntă lungi.

Între decolteu – colier – cercei trebuie să existe o armonie continuă.


 3. Mâneca rochiei este și ea importantă

 

Mânecile contează atunci când alegi ce fel de brățară vei purta. Din fericire, majoritatea rochiilor de mireasă sunt concepute fără mânecă. Însă, dacă ai considerat că rochia pe care o vei purta în ziua nunții trebuie să aibă mâneci, alegerea în ceea ce privește brățara de mireasă poate fi una mai complicată.

Indiferent de design-ul rochiei tale – cu excepția cazului în care are mâneci lungi și nu vei putea să porți brățări – este mai bine să folosești accesorii simple, dar pline de farmec pentru a-și completa look-ul. Asigură-te că bijuteriile alese vor aduce o notă de personalitate și originalitate rochiei tale.

 ................................

Folosește bijuterii astfel încât să îți fie scoasă rochia în evidență! Eleganța și efectul de glamour trebuie să fie unul general. Dacă ai dubii în ceea ce privește materialul din care vor fi lucrate bijuteriile sau pietrele prețioase care vor fi folosite pentru decorarea lor – soluția echivalentă este reprezentată de clasicele bijuterii cu perle. Pentru a te asigura că accesorizarea rochiei de mireasă va fi un proces reușit, ține cont de sfaturile prezentate de echipa Roxanne’s.

 

Parcurge chestionarul nostru https://www.roxannes.ro/alegerea-celor-mai-potrivite-bijuterii-de-mireasa.html și completează-ți ținuta corect pentru un look perfect!

 

Alegerea bijuteriilor potrivite stă în mâinile tale!

Taguri: