5 modele de cercei handmade care dau personalitate tinutelor tale

5 modele de cercei handmade care dau personalitate tinutelor tale

Daca cerceii se numara printre bijuteriile preferate pe care le colectionezi cu pasiune, acest articol iti este dedicat intru totul.

Cerceii nu nu mai sunt simple bijuterii de care te bucuri zilnic atunci cand iti accesorizezi tinutele, ci au devenit prieteni de nadejde atunci cand doresti sa-ti recastigi increderea in frumusetea si fortele proprii.

Intrucat stim cat este de important sa alegi corect cerceii care sa se potriveasca starilor tale de spirit si personalitatii tale complexe, am conceput cu grija o gama deosebita de cercei handmade, cu care sa iti completezi colectia de bijuterii. Acestia te vor ajuta sa iti exprimi cu usurinta sentimentele si experientele pe care le traiesti zilnic, iar daca iti doresti sa renunti la modelele clasice de accesorii, sunt o alegere cu atat mai potrivita. In coletia de cercei Mariana regasesti peste 1000 de modele unice de cercei placati cu aur si cercei placati cu argint cu un design deosebit, fiecare piesa fiind lucrata manual, la cele mai inalte standarde.

Descopera in acest articol 3 perechi inedite de cercei alesi din colectia Mariana:

1. Cercei Bohemian Rhapsody placati cu aur 24K. Sunt simpli, feminini si veseli, completand perfect orice stil si outfit de zi cu zi. Cerceii sunt decorati cu cristale Swarovski si pietre semipretioase intr-o culoare deosebita. Alaturi de alte piese mai sofisticate ale colectiilor Mariana Jewellery, pot aduce stralucire unei tinute de birou, dar si unui look dedicate evenimentelor de seara.

2. Cercei Natural Stones placati cu argint 925. Acestia sunt decorati cu pietre semipretioase, Yellow Jasper si cristale Swarovski Crystal Aurore Boreale. Au o culoare aparte, care va aduce cu siguranta multa energie pozitiva in jurul tau, dar si admiratia tuturor pentru gusturile desavarsite in alegerea pieselor pe care le porti in fiecare zi.

3. Cercei Seashell placati cu argint 925. Cerceii sunt decorati de cate o piatra semipretioasa de Opalit (Piatra Lunii) si cristale Swarovski White Opal. Aceasta piatra naturala semipretioasa este cunoscuta ca fiind „piatra noilor inceputuri” si asa cum indica si numele, are o conexiune speciala foarte puternica cu Luna si intuitia, cel mai puternic efect al sau fiind acela de calmare a emotiilor. Ii poti purta la evenimentele speciale din viata ta, dar si cu ocazia inceputului unor noi proiecte.

4. Cercei Check Mate placati cu argint 925. Perechea este decorate cu cristale Swarovski Clear Crystal, ce inconjoara cu gratie un cristal Swarovski Jet Black supradimensionat. Eleganta acestora va aduce stralucire si originalitate outfit-ului tau si va atrage toate privirile celor din jur daca alegi sa ii accesorizezi unei rochii elegante de seara si oricarei tinute extravagante, in care sa te simti excelent.

5. Cercei Happy Days placati cu aur 24K. Cerceii de forma circulara sunt placati cu aur roz de 24K, avand insertii de mici cristale Swarovski, intr-o combinatie de fuchsia, topaz si turquoise, ce iti ofera o stralucire aparte. Poarta-i cu incredere pentru a-ti inveseli fiecare zi, intrucat se potrivesc oricaror ocazii si tinute personalizate.

Iata, deci, cate optiuni poti avea pentru a-ti complete colectia de cercei. Confectionati din cele mai delicate materiale si cu un design unic, acestia te vor ajuta sa iti exprimi usor personalitatea zi de zi. Care sunt preferatii tai?

Taguri: