4 tipuri de mirese in functie de cerceii purtati in ziua cea mare

4 tipuri de mirese in functie de cerceii purtati in ziua cea mare

Alegerea rochiei de mireasa reprezinta pentru fiecare femeie una dintre cele mai emotionante decizii din viata. Astfel, in functie de personalitatea, gusturile si creativitatea acesteia, buchetul de mireasa, decorul si bijuteriile vor fi parte ale aceeasi povesti minunate, imaginate si atent concepute in decursul timpului.

Daca te numeri printre femeile care vor face un nou pas important in viata si te pregatesti intens pana in cel mai mic detaliu, iti propunem o serie de modele de cercei pe care sa ii porti in ziua nuntii. Este vorba despre cercei mireasa si despre 4 stiluri vestimentare unice la care pot fi purtati, in functie de personalitatea ta. Pentru aceste propuneri, ne-am inspirat din ultima colectie de cercei mireasa Roxannes, asociindu-le cu epoci sau personalitati feminine remarcabile in istoria modei.

De asemenea, forma, aliajul, pietrele, culoarea si dimensiunea bijuteriilor au fost detaliile in functie de care am facut selectia si categorisirea pentru cerceii de mireasa pe care ii descoperi doar in acest articol si in magazinele noastre, in categoria cercei mireasa de pe site-ul Roxannes.

Descoperă 4 stiluri de cercei în funcție de mireasa care iti doresti sa fii:

Mireasa Lolita. Daca preferi sa te remarci prin simplitate, ingenuitate, dar si prin bunul gust al alegerilor pe care le faci privind rochia de mireasa si accesoriile care fac diferenta, Lolita poate fi personajul care sa iti reprezinte stilul. Fii jucausa in ziua nuntii tale, alegand o rochie simpla, in stil boho-chic, un buchet de flori de camp si bijuterii delicate. Cerceii Miresei Lolita nu vor fi voluminosi si nici extravaganti, ci doar vor completa un tablou delicat al imaginii unei tinere care este increzatoare si pregatita sa paseasca in noua ei viata. Este o ocazie unica prin care sa iti celebrezi frumusetea si increderea in tine, purtand bijuterii care sa iti sublinieze carcaterul si stilul inconfundabil.

Mireasa Victoriana. Ti-ai visat ziua nuntii inca din copilarie, exersand mersul in pantofi cu toc si purtand rochii voluminoase cu crinolina? Acest moment se apropie cu pasi repezi, iar tu trebuie sa fii pregatita sa stralucesti purtandu-ti tiara pretioasa si voalul preferat. Pentru ca tinuta ta sa compuna o aparitie de neuitat, alege o pereche de cercei cu pietre si design de tip candelabru, care sa iti ofere un statut egal duceselor din timpul perioadei victoriene.

Mireasa Romantica. Usor de vizualizat rafinamentul si eleganta cu care aceasta mireasa isi organizeaza nunta si alege fiecare detaliu al rochiei pe care o va purta. Atat simplitatea, cat si simbolistica joaca roluri importante in elaborarea unei zile incarcata de semnificatii si evocand aerul boem pe care il o mireasa romantica il viseaza, de aceea, cerceii potriviti sunt cei sub forma unei inimi. Poarta simbolul dragostei in ziua cea mare pentru o viata plina de iubire!

Mireasa Audrey Hepburn. Amintind de frumoasa acrtita care s-a remarcat printr-un stil vestimentar delicat si feminin, cerceii pe care ii poti purta in ziua nuntii sunt compusi in jurul perlei. Cu ajutorul acestora, poti transmite cu usurinta sensibilitatea si frumusetea unei astfel de zile. Indrazneste sa o egalezi in eleganta pe Audrey Hepburn si poarta o rochie neconventionala, pana la glezne, careia sa ii asortezi putine bijuterii spectaculoase.

Tu ce fel de mireasa vei fi si care este perechea de cercei care te caracterizeaza?

Taguri: