3 Idei de cadouri pentru mama

3 Idei de cadouri pentru mama

Ce ai puteai să îi oferi persoanei care ție ți-a dăruit deja atât de multe? Nu numai că te-a purtat în pântecul ei pentru 9 luni, dar a continuat să te iubească necondiționat, te-a ajutat să ajungi persoana care ești astăzi și a încercat să îți creeze tot confortul necesar pentru ca tu să te dezvolți. Pentru toate acestea merită să o recompensezi de fiecare dată când ai ocazia.

Din fericire pentru tine există numeroase oportunități prin care îi poți arăta mamei tale,  prin gesturi mai mici sau mai mari, cât de mult o iubești! Toate eforturile pe care ea le-a depus pentru tine, pot fi apreciate zilnic printr-un simplu ”Îți mulțumesc!”, însă acum este momentul să îi oferi ceva mai mult decât atât! Indiferent de contextul pentru care cauți cadouri pentru mama, fie că este vorba despre ziua ei de naștere, de nume, este vreun eveniment ce merită marcat sau pur și simplu vrei să o surprinzi plăcut – ai nevoie de câteva idei potrivite!


Idei de cadouri pentru mama


 


Echipa Roxanne's îți vine în ajutor cu o serie de daruri pe care i le poți oferi mamei tale. Pentru început, ține cont de faptul că toate se împart în două mari categorii: cadouri materiale și cadouri ideale, ce nu pot fi cumpărate și nici măcar palpabile. Astfel, iată cum îți poți surprinde mama ori de câte ori îți dorești, pornind de la aceste idei:

 

Idei de cadouri materiale

 

          Majoritatea cadourilor pe care i le poți oferi mamei tale au la bază și puțină inspirație din ceea ce ea obișnuiește să folosească sau să poarte. Sigur o cunoști cel mai bine pe mama ta și știi ce își dorește sau de ce are nevoie!


   Seturi de bijuterii – Orice doamnă este atrasă de bijuterii. Așadar, atunci când vine vorba despre alegerea cadoului perfect, bijuteriile pot fi primul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare. Fie că este vorba despre un set, fie despre o singură bijuterie, precum un inel, un colier, o pereche de cercei sau o brățară - toate acestea pot fi alese astfel încât să se potrivească stilului mamei tale.  În cazul în care îți dorești ceva special, poți alege bijuterii handmade care să o facă să se simtă unică!

   Articole vestimentare – În cazul în care este o adeptă a modei și a trendurilor actuale, trebuie să îi oferi o piesă vestimentară pe care să o poarte cu drag. În funcție de stilul ei caracteristic pe care îl abordează adesea și ținând cont și de articolele care fac deja parte din garderoba ei, asigură-te că faci alegerea potrivită.

   Ustensile utile în bucătărie – Dacă îi place să gătească și o surprinzi mai tot timpul în bucătărie, pregătind bunătăți pentru familie, cu siguranță aceasta va fi o alegere potrivită. O ustensilă utilă care să îi facă treaba mai ușoară și pe care să o folosească cu drag, știind că este de la tine, poate fi alegerea potrivită!

 



Idei de cadouri ideale



            Pe lângă lucrurile fizice ce pot fi oferite în semn simbolic, precum un cadou pentru ziua mamei, trebuie să îi oferi și ceva ce nu poate fi palpabil. În cazul în care te întrebi despre ce ar putea fi vorba, iată câteva idei:

 

   Timpul tău – Cu siguranță, odată cu trecerea anilor, nu ați mai petrecut la fel de mult timp împreună, iar acest lucru îi lipsește. Fă-ți timp pentru a sta cu mama ta, ori de câte ori simți nevoia să ai o prietenă adevărată alături. Depănați amintiri, spuneți povești și râdeți cât mai mult. Va aprecia enorm timpul prețios pe care îl petreceți împreună!

    Recunoștința ta – Ce ar fi să îi mulțumești pentru orice gest mic pe care îl face pentru tine? Arată-i de fiecare dată că este o mamă apreciată și fă-o să se simtă în acest fel mereu! Arată-i recunoștința pe care i-o porți pentru toți anii în care ți-a fost alături și te-a susținut necondiționat.

    Iubirea ta – Indiferent dacă îi spui sau nu destul de des cuvintele magice, ce ar fi să îi arăți cu fiecare ocazie că o iubești? Cu ajutorul gesturilor mici prin care îi arăți iubirea ta, aceasta va simți că este o mamă cu adevărat norocoasă! Spune-i că o iubești ori de câte ori ai ocazia să faci acest lucru!

 ................................

Indiferent de ce vei alege pentru a o surprinde, fiecare mamă are nevoie să simtă iubirea propriului copil. Atât cadourile materiale, cât și cele ideale trebuie oferite din suflet! Astfel, dacă ești în căutare de cadouri pentru mame, alege ceea ce consideri potrivit și arată-ți recunoștința pe care i-o porți ori de câte ori ai ocazia!

                           Orice mamă merită să fie iubită și merită să se simtă unică! 

Taguri: