BIJUTERII PENTRU SUFLET

BIJUTERII PENTRU SUFLET

Bijuterii pentru Suflet


Emotii pozitive si sentimente nerostite sunt inmagazinate in bijuteriile noastre, pline de insemnatate, care reunesc toate vibratiile ce vor avea puterea sa incalzeasca orice inima!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Bijuteriile au de-a face cu emotiile."


Ann Demeulemeester


Descopera bijuteriile care spun cele mai frumoase povesti. De iubire, de prietenie, de familie...


Aceasta colectie reuneste bijuterii care pot marca momentele speciale sau pur si simplu pot reinnoi sentimente si trairi sufletesti! Astfel, gandurile tale frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii lucrate manual, vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, au primit numele de “Bijuterii cu suflet si pentru suflet”, prin care sentimentele prind forma.


Bijuteriile Roxanne' sunt lucrate cu suflet, pentru suflet! Ele sunt, totodata, mici talismane, de purtat si de oferit, simboluri ale norocului sau ale protectiei. Alege cele mai norocoase elemente pentru tine sau cei dragi, in functie de ceea ce iti doresti sa atragi in viata ta si a lor! Le vei regasi, pe toate, in formele delicate ale bijuteriilor din argint Miss Roxany - Heartwarming Jewels.
Handmade, cu dragoste, din mainile noastre, direct pentru sufletul tau! Miss Roxanny - Heartwarming Jewels, Bijuterii cu sclipire de iubire!