Silky Sage Delite - Sun-Kissed

Bijuteriile decorate cu cristale Swarovski Silky Sage DeLite, sunt inspirate din natura si aduc bijuteriilor Mariana o nota misterioasa si interesanta in care oceanul insusi este invaluit, iar tie, un touch unic si natural.
Adevarata culoare a deliciosului cristal original Silky Sage DeLite (si a intregii familii DeLite) este dificil de surprins intr-o fotografie, ea depinde de intensitatea luminii, taietura si unghiul din care este privit.

filtre

Cautarea ta nu a intors niciun rezultat.

Cristalele originale DeLite, ultimele aparitii Swarovski, sunt reprezentate in colectia Silky Sage DeLite de vedeta cu acelasi nume, un cristal cu consistenta laptoasa cu irizatii interioare spectaculoase. Cristalul original Silky Sage DeLite este o expansiune delicioasa a familiei Crystal Lacquer Pro DeLite, cu fatete de matase verde-salvie, care subliniaza profunzimea multi-nuantata si care se armonizează frumos cu designul unic al Marianei.

Modelele unice, culoarea si densitatea interesanta, inscriu aceste bijuterii Mariana in categoria celor inspirate de natura, iar cand le vei purta te vei remarca cu siguranta prin rafinament si unicitate.