-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

ROMANCE - JOY OF LIFE

ROMANCE - JOY OF LIFE

Colectia Romance


- Joy of Life -


Noile bijuterii romantice sunt absolut spectaculoase, au note elegante oferite de perlele Swarovski invaluite in nuantele diafane mov-lila ale cristalelor Swarovski. Iti vor inalta spiritul si vor aduce un touch visator, liric, tinutelor tale.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă

Colectia de bijuterii romantice Mariana este un tribut adus fericirii durabile si bucuriei de a trai. In combinatii de culori proaspete si elemente decorative de un inalt rafinament artistic, Colectia Romance din Catalogul Joy of Life poarta cu sine inimitabila semnatura Mariana Jewellery si spiritul elegantei transpusa in viata de zi cu zi.


Designul plin de viata, completat de bucuria transmisa de mixul de nuante liliachii cu accente de alb perlat, iti dau posibilitatea te a te accesoriza in mod creativ, de fiecare data.


Cristalele si Perlele Swarovski Violet, Matte Violet, Tanzanite, Vintage Rose si Swarovski White Pearl vor aduce bijuteriilor din aceasta colectie o nota de romantism si indemnul spre visare.


Asadar, Colectia Romance by Mariana Jewellery deschide calea spre frumusete naturala, sensibilitate, indrazneala si exaltare. Te vor ajuta sa iti construiesti un look impecabil, iesit din obisnuit, elegant si casual in acelasi timp.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine