Informatii despre livrare

Livrari pe teritoriul Romaniei

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru cumparaturi mai mari de 150 de RON, pe teritoriul Romaniei, prin societatea de curierat Fan Courier, pe aria de acoperire a Fan Courier, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 150 de RON, costul acestor livrari fiind suportat de www.roxannes.ro. In cazul in care locuiesti in afara ariei acoperite de serviciile Fan Courier, livrarea este GRATUITA pentru comenzi in valoare de peste 150 lei doar pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier, de unde urmeaza sa il ridici, fara nici un cost suplimentar. Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o puteti gasi la aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Livrari in strainatate

Pentru livrari in strainatate pot exista costuri de livrare, functie de destinatie, de aceea te rugam sa ne contactezi prin email la adresa contact@roxannes.ro sau telefonic, la numarul +40 749 22 88 55, pentru a primi o oferta personalizata.

 

Servicii Ireprosabile

Pentru a fi rapid la dispozitia clientilor, produsele Roxanne’s se gasesc in stocurile noastre, atent planificate si comandate de la furnizori. Ele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp, GRATUIT pentru comenzi ce depasesc 150 RON, in toata tara (in aria de acoperire a transportatorului).

Produsele vor fi impachetate cu cea mai mare grija in ambalaje speciale ce vor asigura cele mai bune conditii de transport.