Regulamentul Promotiei "Spring It With Sparkle" (fiecare al doilea produs GRATIS)

A. ORGANIZATORUL PROMOTIEI "Spring It With Sparkle

1) Organizatorul prezentei promotii denumita "Love Duo” este SC CONNECTIBUSS SRL (denumita in continuare  Organizatorul), persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Voluntari, jud. Ilfov, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, Cam. 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J23/84/2014, cod unic de inregistrare RO32660838.

2) SC CONNECTIBUSS SRL organizeaza evenimentul "Spring It With Sparkle" ce se desfasoara exclusiv pe site-ul https://www.roxannes.ro/, pentru toate produsele listate.

3) Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al acesteia (denumit in continuare "Regulament"), asa cum este specificat mai jos.

a) Participarea la aceasta promotie implica acordul expres, cunoasterea si acceptarea fara obiectii a prezentului Regulament de catre toti participantii la aceasta promotie.

b) In perioada desfasurarii campaniei promotionale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand prezentul regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa afisarea pe site-ul www.roxannes.ro.

c) Modificarea regulamentului promotiei se poate realiza prin intocmirea unui act aditional la acesta, care va fi afisat pe site-ul Organizatorului, in vederea consultarii si luarii la cunostinta a prevederilor acestuia de catre participanti. Eventualele anexe sau actele aditionale la regulament fac parte  integranta din acesta.

d) Prezentul regulament de participare este intocmit in conformitate cu legile din Romania. 

B. PARTICIPANTII SI PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

1) Pot participa la aceasta promotie orice persoana fizica cu varsta de 18 ani (impliniti la data  inceperii campaniei), indiferent de cetatenie si/sau orice persoana juridica, care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a) are adresa de livrare / sediul social pe teritoriul Romaniei;

b) accepta termenii si conditiile prezentei promotii;

c) cunoaste regulamentul promotiei, il accepta in totalitate si doreste sa participe la promotie prin cumpararea oricaruia dintre produsele de pe site-ul roxannes.ro.

2) Produsele oferite cadou vor fi vizibile in cosul de cumparaturi.

C. DURATA PROMOTIEI

1) Campania promotionala se va desfasura in limita stocului disponibil.

2) Campania promotionala va putea fi intrerupta de catre Organizator doar in cazul intervenirii unei situatii de forta majora sau printr-o hotarare interna a acestuia, care urmeaza a-si producea efectele de la data publicarii acesteia pe site-ul oficial al Organizatorului. 

D. MECANISMUL DE FUNCTIONARE A PROMOTIEI

1)  Produsul cadou se ofera incepand cu al doilea produs. Cu cat mai multe produse in cosul de cumparaturi, cu atat mai mule cadouri pentru tine (la 2 produse, al doilea este gratis; la 4 produse, 2 dintre ele – cele mai ieftine – sunt oferite gratis s.a.m.d.).

Cadou (gratis) vor fi oferite produsele cu pretul cel mai mic, prin ordonarea produselor in functie de pret. De exemplu, daca in cosul de cumparaturi se adauga 2 sau 3 produse, produsul cadou va fi cel cu pretul mai mic. Pentru 4 sau 5 produse, cadou vor fi ultimele 2 produse, pentru 6 sau 7 produse, ultimele 3 produse vor fi cadou (gratis) s.a.m.d.

2) In vederea participarii la prezenta promotie, participantii, persoanele fizice cu varsta de 18 ani (impliniti la data inceperii campaniei), de orice cetatenie si / sau persoanele juridice, rezidente in Romania, pot cumpara produsele Roxanne's din campanie. La produsele Roxanne's incluse in campania promotionala, nu mai este posibila adaugarea niciunei alte reduceri aferenta Programului de Fidelitate sau care ar putea proveni din aplicarea unui cod de reducere. Prin urmare, prezenta promotie NU se cumuleaza cu niciun alt discount.

3) Data limita in care Clientul poate beneficia de promotie, este 15 martie 2024 in magazinul online https://www.roxannes.ro/.

4) In cazul in care suma totala din cosul de cumparaturi este mai mica de 200 RON, la aceasta se adauga taxa de transport de 19.00 RON pentru platile online si taxa de +5 RON pentru platile ramburs (19.00 RON taxa transport + 5.00 RON taxa procesare ramburs). La cosuri de cumparaturi de peste 200.00 RON se adauga doar 5.00 RON procesare ramburs (evident, doar la platile numerar la curier). Pentru cumparaturile de peste 200.00 RON achitate cu cardul sau prin transfer bancar, transportul este GRATUIT. 

E. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil. 

F. MODIFICAREA SI ANULAREA COMENZILOR ONLINE INREGISTRATE

Solicitarile de anulare sau modificare a unei comenzi inregistrate se pot realiza pe mail la adresa contact@roxannes.ro sau din contul de client (la sectiunea Istoric Comenzi), intr-un termen cat mai scurt de la data inregistrarii comenzii si nu mai tarziu de primirea email-ului de confirmare a expedierii coletului (email transmis in momentul in care coletul este predat curierului).

G. LIVRAREA COMENZILOR PLASATE ONLINE

1) Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea  stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

2) Termenul general estimat pentru livrarea produselor comandate pe perioada campaniei se incadreaza in intervalul de 3 pana la 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

3) In cazul comenzilor cu modalitate de plata „Transfer bancar”, termenul de livrare se calculeaza de la data  la care se confirma incasarea contravalorii comenzii in contul bancar al Organizatorului.

4) Pentru comenzile ce necesita o confirmare suplimentara inainte de procesare si expediere,  termenul de livrare se calculeaza de la data confirmarii.

H. RETURNAREA PRODUSELOR CE AU FACUT OBIECTUL ACESTEI CAMPANII PROMOTIONALE

In cazul returului unui produs / mai multor produse care au facut obiectul acestei campanii promotionale "Spring It With Sparkle”, pretul produsului / produselor nereturnate va fi recalculat conform mecanismului de aplicare a promotiei respective, suma restituita fiind recalculata in consecinta. De exemplu, in cazul in care se returneaza produsul/produsele cu pret intreg, se va recalcula si pretul celuilalt/celorlalte produs(e) oferite cadou, acestea fiind ajustat(e) in consecinta. Pentru orice returnare partiala, produsele se vor reordona in functie de pret si se va recalcula valoarea comenzii in urma scoaterii unuia sau mai multor produse din comanda/factura.

I. TAXE SI IMPOZITE-RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Organizatorul se obliga sa suporte integral toate impozitele aferente promotiei.

J. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

1) Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, in termen de cel mult 20 de zile de la data la care partile isi semnaleaza una celeilate aparitia unui posibil motiv de conflict.

2) In cazul in care litigiul nu poate fi solutionat in termenul instituit de art.10.1., acestea vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

K. DISPOZITII FINALE

1) Decizia de initiere si derulare a Promotiei „Spring It With Sparkle” – Roxannes.ro, conform regulilor din prezentul Regulament este finala si obligatorie pentru participanti.

2) Prin prezentul Regulament, Organizatorul si societatile comerciale implicate se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE – "GDPR”. Operatiunile privind prelucrarea de date cu caracter personal vor fi realizate de Organizator in conformitate cu cele prevazute in Politica de confidentialitate disponibila pe website-ul https://www.roxannes.ro/, paginile "Confidentialitate” si "Termeni si Conditii”.

 

Organizator

S.C. CONNECTIBUSS SRL