Cappuccino Delite - Sun-Kissed

Bijuteriile decorate cu cristale originale Cappuccino DeLite, sunt inspirate din tonurile pamantului si naturii, ale cafelei cu lapte imbogatita cu nuante de topaz si reflexe subtile violet si albastru. Ele vor aduce bijuteriilor Mariana o nota de stralucire sporita si o revenire a luminii, iar tie, un touch unic si natural.
Adevarata culoare a deliciosului cristal Cappuccino DeLite (si a intregii familii DeLite) este dificil de surprins intr-o fotografie, ea depinde de intensitatea luminii, taietura si unghiul din care este privit.

filtre

Cautarea ta nu a intors niciun rezultat.

Cristalele originale DeLite sunt reprezentate in colectia Cappuccino DeLite de vedeta cu acelasi nume, un cristal cu consistenta laptoasa cu irizatii interioare spectaculoase. Cristalul original Cappuccino este o expansiune delicioasa a familiei Crystal Lacquer Pro DeLite, cu fatete ciocolatii ce par ascutite si perfecte, cu stralucire intensa, care subliniaza profunzimea multi-nuantata si care se armonizeaza frumos cu designul unic al Marianei.

Modelele unice, culoarea si densitatea interesanta, inscriu aceste bijuterii Mariana in categoria celor inspirate de natura, iar cand le vei purta te vei remarca cu siguranta prin rafinament si unicitate.