Rebeca >M, New In: Nu

Set Pandantiv placat cu aur - ZEN Locket Amulet of Calm si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu argint - ZEN Locket Amulet of Truth si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu argint - ZEN Locket Amulet of Calm si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Piatra semipretioasa "Heart Sunstone" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Sodalite" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Set Pandantiv placat cu aur - ZEN Locket Amulet of Truth si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Pandantiv Magic Pendant - Magic Love, placat cu argint, Secret Stone Collection, cu pietre semipretioase interschimbabile
Piatra semipretioasa "Heart Blue Sky Agate" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Tiger Eye" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Blue Goldstone" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Set Pandantiv placat cu argint - Angel Caller - Healing Stones cu 7 pietre semipretioase tamaduitoare, interschimbabile
"Daca vrei sa afli secretele Universului, gandeste in termenii energiei, frecventei si vibratiei.

NIKOLA TESLA

Brandul Rebeca >M isi propune sa transforme pietrele naturale in accesorii de moda si stil. Sunt puse in valoare frumusetea si farmecul pietrelor naturale prin numeroase modele de bijuterii si tipuri de taiere care vor evidentia, fiecare in felul sau, unicitatea acestor comori naturale.

Bijuteriile Rebeca>M sunt bijuterii wellness proiectate si mai apoi realizate cu dragoste in fabrica noastra din Brazilia, destinate celor care au nevoie de inspiratie, vindecare si energie, de aceea sunt decorate cu pietre semipretioase renumite pentru proprietatile lor energetice, de vindecare si purificare.

Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic. Gustul pentru formele naturale si culoare, capacitatea de a intrepatrunde, in perfecta armonie, materiale diferite, aduc brandul Rebeca >M in prim planul industriei de fashion jewellery, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit.

Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul.

Colectia de pietre semipretioase de care dispune aceasta gama unica sub brand-ul Rebeca >M este alcatuita din pietre naturale, originare din Brazilia, regiunea Putinga – statul Rio Grande do Sul, acolo unde sunt taiate si slefuite manual.

La pandantivele magice Magic Pendant by Rebeca >M, vei putea alege separat piatra semipretioasa si lantisorul. Pur si simplu alege modelul de pandantiv (suportul in care vei plasa piatra) si lungimea lantului (poti purta impreuna un medalion cu lant lung si unul cu lant scurt pentru a crea o imagine cool), apoi adauga o piatra la alegere care sa se potriveasca cu stilul tau si... gata, ai o bijuterie originala, unica, doar pentru tine! Seturile cu 7 pietre semipretioase tamaduitoare, cele care energizeaza chakrele sau pandantivele Zen tip "locket"sunt de asemenea piese unice care pot fi purtate si ca amulete pentru protectie.

Bijuteriile sunt realizate tot manual din alama si sunt placate cu aur sau argint, urmand un procedeu complex, trecand succesiv prin mai multe prelucrari si placari cu metale nobile (palladium, aur de 24, 22 si 18 carate, argint 1000 si 925), precum si prin procedee anti-alergice.

Fii propriul tau designer: creeaza in fiecare zi o noua bijuterie cu ajutorul “pietrelor secrete” si al pandantivelor magice!

Pietrele naturale sunt foarte speciale, cu aspect individual. Suprafetele lor au de multe ori unele incluziuni care seamana cu fisuri, creand efecte care le transforma in piese unice. Aceste caracteristici nu sunt defecte.

Te invitam sa faci cunostinta cu Rebeca >M, sigur te vei indragosti de bijuteriile wellness naturale!