ZEN Locket

Pandantivele ZEN Locket Rebeca>M sunt mici depozite energetice care gazduiesc pietrele semipretioase care au grija de echilibrul nostru. Accentele suplimentare de culoare si stralucire ale pietrelor, care se intrezaresc discret din inima pandantivului, vor adauga originalitate si simbolism tinutei tale.

filtre
Set Pandantiv placat cu aur - ZEN Locket Amulet of Calm si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu argint - ZEN Locket Amulet of Calm si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu argint - ZEN Locket Amulet of Truth si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu aur - ZEN Locket Amulet of Truth si 7 pietre semipretioase interschimbabile
"Este greu sa ramai privat in aceasta era a retelelor de socializare, dar in lumea bijuteriilor, cel putin, obiceiul de a pastra secrete aproape de inima este din nou la moda."

WALL STREET JOURNAL

Initial, pandantivele de tip "Locket" ofereau o modalitate de a purta un mic portret pictat al unei persoane dragi. Apoi, in anii 1840, medalioanele au devenit o modalitate populara de a purta o poza. La acel moment, aceste bijuterii erau rezervate aristocratilor.

Daca la inceput, aceste medalioane erau destinate pentru a pastra o poza cu persoana draga, cu trecerea timpului, ele au gazduit suvite de par, bucatele de tesatura, mici biletele de dragoste sau orice mic obiect personal.

Pandantivele Locket exista de secole si sunt la fel de romantice si relevante si astazi. Sunt din nou la moda, deoarece ne permit sa pastram lucrurile importante aproape de inima noastra. Pentru a le da o nota actuala, dar a le face legatura cu originile, designerii Rebeca>M le-au adaptat si reinterpretat, transformandu-le in mici depozite energetice care gazduiesc pietre semipretioase care au grija de echilibrul nostru. Accentele suplimentare de culoare si stralucire ale pietrelor, care se intrezaresc discret din inima pandantivului, vor adauga originalitate si simbolism tinutei tale.

Aceasta colectie incepe si se termina cu pietrele naturale denumite "Zen Gems", Pietre Semipretioase ZEN care gestioneaza adevarul, calmul si starea de pace si liniste. Introduse in pandantivele fine cu design tip "Locket" te vor ajuta sa le simti vibratiile benefice si sa te reechilibrezi din punct de vedere energetic.