-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

SECRET GARDEN

SECRET GARDEN

Secret Garden


Materialele pretioase folosite la compunerea peisajelor pline de viata se combina miraculos cu stralucirea cristalelor Swarovski si a pietrelor semipretioase.
Designul bijuteriilor din aceasta colectie este o replica vie a puritatii naturii

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă


"Natura picteaza pentru noi, zi dupa zi, imagini de o infinita frumusete."


John Ruskin


Iata principiul care a stat la baza conceperii designului bijuteriilor unice, elementele de nemarginita frumusete din natura fiind reluate aici ca teme originale. Pentru a fi cat mai apropiate de lumea reala, dar in acelasi timp pastrandu-si farmecul secret, materialele pretioase folosite la compunerea peisajelor pline de viata se combina miraculos si sunt desavarsite de culoarea si stralucirea cristalelor Swarovski si a pietrelor semipretioase. Unele piese sunt pictate manual, devenind noutati absolute pe piata bijuteriilor fashion de designer.


Cu totii visam la taramurile de basm, la acea lume magica in care sa putem sa ne eliberam de grijile cotidiene si in care totul este posibil. Fiecare particica de natura regasita in designul acestor bijuterii deosebite este o replica vie a puritatii, neatinsa de “artificialitatea” vietii de astazi.