Produse ingrijire bijuterii, New In: Nu

filtre
"Pastreaza-te curat si stralucitor, caci tu esti fereastra prin care trebuie să vezi lumea."

GEORGE BERNARD SHAW

O particica de istorie

Dupa ce a creat primul polish pentru obiecte din argint, cu prevenirea oxidarii ulterioare, in 1985, William J. Hagerty a fondat Hagerty in South Bend, SUA. Vecinii si prietenii au fost primii sai clienti. Datorită calitatii ridicate a produselor sale si a determinarii sale puternice, comenzile au inceput sa vina, devenind un lider in ingrijirea obiectelor de lux. La inceputul anilor '50, alte produse de curatat de inalta calitate pentru bijuterii, obiecte de argint fine si tacamuri au fost dezvoltate de nepotii lui William Hagerty.

Hagerty astazi

Astazi, cu peste 120 de ani de experienta, Hagerty are sediul in Elvetia si este prezenta in peste 70 de tari. Hagerty dezvolta si comercializeaza produse specifice de ingrijire pentru: Bijuterii, Ceasuri si Accesorii / Articole de decorare / Tacamuri / Covoare si textile / Multi-suprafete din diverse materiale. Misiunea Hagerty este grija pentru obiectele tale pretioase!

Cum sa alegi produsul ideal pentru tine:

Produsele de curatare sunt foarte specifice in functie de materialele sau pietrele bijuteriilor / ceasurilor. Daca bijuteriile contin materiale care nu sunt curatate de acelasi produs, este preferabil sa acorzi prioritate partii celei mai delicate a piesei (de exemplu, piatra pretioasa) si sa finalizezi tratamentul cu o laveta specifica pentru restul piesei (de obicei argint sau aur).

Ce sunt lavetele impregnate cu solutie de curatare Hagerty?

Lavetele impregnata cu solutii specifice de curatare si mentinerea a bijuteriilor si ceasurilor permit o intretinere rapida. Ele vor ajuta accesoriile tale sa straluceasca in fiecare zi. Pur si simplu lustruiesti bijuteriile sau ceasurile si vei descoperi stralucirea.

Special create pentru a curata, lustrui, proteja si reactiona cu suprafata acccesoriilor tale, aceste carpe delicate, moi si uscate, faciliteaza ingrijirea bijuteriilor care nu se pot uda. Acestea blocheaza de 10 ori mai mult oxidarea ulterioara a accesoriilor, fata de alte produse similare. Recomandam stergerea delicata a bijuteriilor placate pentru a nu le deteriora suprafata.

Avantajele folosirii acestui sistem de ingrijire pentru bijuteriile tale

- utilizare multipla: pentru bijuterii din argint, aur, platina, pietre pretioase si semipretioase, cristale, precum si pentru ceasuri si bijuterii metalice sau/si din inox;

- curata si lustruiesc in mod delicat bijuteriile din argint, aur, platina, precum si bijuteriile placate;

- ofera stralucire inclusiv pietrelor pretioase (diamante, safire, rubine);

- ofera bijuteriilor si ceasurilor o noua stralucire in urma curatarii, precum si un strat protector pentru a preveni matuirea sau oxidarea acestora;

- dispun de un proces avansat de impregnare cu solutie profesionala pentru curatat;

- curatare 100% fara zgarieturi;

- pot fi folosite oricand si oriunde, atat de catre bijutieri, cat si pentru ingrijirea bijuteriilor personale;

- traditie indelungata in ingrijirea obiectelor pretioase: brandul Hagerty a fost fondat in 1895 in South Bend, USA.

Praful, poluarea si uzura zilnica contribuie la diminuarea stralucirii cristalelor si pietrelor semipretioase si aduc, cu timpul, un aspect tern suprafatei metalelor pretioase.

Ca si in cazul tuturor lucrurilor fine din viata, ar trebui sa ai grija sa iti protejezi accesoriile, sa le tratezi cu dragoste si sa te asiguri ca le acordzi atentia necesara, pentru a te putea bucura de ele cat mai mult timp!