Ocean Delite - Sun-Kissed

Bijuteriile decorate cu cristale originale Ocean DeLite, sunt inspirate din viata marina si aduc bijuteriilor Mariana o nota misterioasa si interesanta in care oceanul insusi este invaluit, iar tie, un touch unic si natural.
Adevarata culoare a deliciosului cristal original Cappuccino DeLite (si a intregii familii DeLite) este dificil de surprins intr-o fotografie, ea depinde de intensitatea luminii, taietura si unghiul din care este privit.

filtre

Cristalele originale DeLite sunt reprezentate in colectia Silky Sage DeLite de vedeta cu acelasi nume, un cristal cu consistenta laptoasa cu irizatii interioare spectaculoase.

Oceanul si viata marina sunt reale inspiratii pentru artisti si designeri, probabil datorita misterului in care se invaluie, fiind cel mai greu de explorat de pe suprafata Pamantului. Cristalul original Ocean DeLite este o expansiune delicioasa a familiei Crystal Lacquer Pro DeLite, cu fatete de albastru marin, care subliniaza profunzimea multi-nuantata si care se armonizează frumos cu designul unic al Marianei.

Modelele unice, culoarea si densitatea interesanta, inscriu aceste bijuterii Mariana in categoria celor inspirate de natura, iar cand le vei purta te vei remarca cu siguranta prin rafinament si unicitate.