La Dolce Vita

Colectia La Dolce Vita by Mariana Jewellery deschide calea spre frumusetea naturala, sensibilitate, indrazneala si exaltare. Noile bijuterii Roxanne's te vor ajuta sa iti construiesti un look impecabil, iesit din obisnuit, iar cristalele si perlele Swarovski Tanzanite ICE, Violet ICE, Violet, Lavender DeLite, Ocean Delite, Air Blue Opal, Aquamarine Shimmer si White Pearl vor aduce un omagiu vietii traite la cote maxime.

filtre

Colectia de bijuterii La Dolce Vita este un tribut adus fericirii durabile si bucuriei de a trai. In combinatii de culori proaspete si elemente decorative de un inalt rafinament artistic, bijuteriile La Dolce Vita poarta cu sine inimitabila semnatura Mariana Jewellery si spiritul elegantei transpusa in viata de zi cu zi.

Designul plin de viata, completat de bucuria transmisa de mixul de nuante liliachii cu accente de alb perlat, iti dau posibilitatea te a te accesoriza in mod creativ, de fiecare data.

Cristalele si Perlele Swarovski originaleTanzanite ICE, Violet ICE, Violet, Lavender DeLite, Ocean Delite, Air Blue Opal, Aquamarine Shimmer si White Pearl vor aduce bijuteriilor din aceasta colectie o nota de romantism si indemnul spre visare.

Asadar, Colectia La Dolce Vita by Mariana Jewellery deschide calea spre frumusete naturala, sensibilitate, indrazneala si exaltare. Te vor ajuta sa iti construiesti un look impecabil, iesit din obisnuit, elegant si casual in acelasi timp.