Inele de logodna, New In: Nu

filtre
Inel de logodna Argint 925 Classic Floral CZ Diamond
Inel de logodna Argint 925 Classic Floral CZ Diamond
99,00 RON
49,50 RON
"Cauta sa fii o piatra nestemata, de mana de maestru in inel asezata.”

CARMEN SYLVA

Din cele mai vechi timpuri, daruirea unui inel a reprezentat sigiliul unei promisiuni de dragoste, emblema uniunii.

Inelul de logodna este un simbol al vesniciei, al continuitatii si al perfectiunii, datorită formei sale circulare fara inceput sau sfarsit. Roxanne's reinterpreteaza ornamentarea acestui tip de inel, transformandu-l intr-un simbol accesibil al marturisirii emotiei supreme: dragostea. O iubire adevarata poate fi declarata si fara diamante extrem de costisitoare, iar inelele noastre din argint, sub brandul Miss Roxanny, sunt simbol al elegantei durabile care mixeaza in mod creativ tendintele moderne cu rafinamentul modelului. Mai mult decat accesorii, inelele de logodna Roxanne's sunt fascinante, oferite in colectii extraordinare si realizate cu materialele premium: argint 925 si cristale de Cubic Zirconia, inlocuitorul diamantului din zilele noastre. Cristalele de zirconiu (CZ - Cubic Zirconia) sunt recunoscute pentru asemanarea lor cu diamantul din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii, densitatii si greutatii. Asadar, cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), aceste bijuterii deosebite vor aduce frumusete si stralucire povestilor de dragoste.

Misiunea noastra este sa cream bijuterii la fel de frumoase ca povestile de iubire. Suntem pasionați de cultivarea unei industrii de bijuterii mai transparente, durabile si, cel mai important, accesibile.

De la inele de logodna clasice, tip "Solitaire" la detalii moderne, uimitoare, colectia Roxanne's de inele de logodna este creata pentru a te inspira sa alegi piesa cea mai potrivita pentru jumatatea ta. Este o onoare pentru noi sa fim parte din povestea ta de iubire!

Cu o selectie de designuri speciale si inele realizate manual, suntem aici pentru a te ajuta sa gasesti inelul de logodna perfect, la un pret pe care ti-l poti permite!