-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

GOOD KARMA

GOOD KARMA

Colectia Good Karma


Bijuteriile cu semne de noroc, dragoste, frumusete, familie, impreuna cu efectul benefic al pietrelor naturale, vor contribui la atragerea energiilor pozitive si a unei Karme bune asupra ta.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă


"Daca faci lucruri bune, atunci, cu timpul, Karma ta va fi buna si vei primi in schimb numai bine."


Russell Simmons


Karma este legea cauzei si a efectului, este convingerea ca o fapta buna si o viata plina de respect iti vor aduce lucruri pozitive. Inspirata de aceasta frumoasa legatura, colectia Good Karma by Rebeca >M impleteste energia pietrelor semipretioase cu efectul lor benefic asupra ta.


Bijuteriile cu forme specifice semnelor de noroc, dragoste, frumusete, familie, decorate de pietre semipretioase cu proprietati energetice unice, te vor ajuta sa iti regasesti forma psihica, armonia si energia pozitiva si pot fi, totodata, darul perfect, integrator de speranta.


Karma este, totodata, acea teorie universala de a obtinere a ceea ce meritam, pe baza gandurilor si actiunilor noastre.Fa o mica transformare prin includerea semnelor bune in viata de zi cu zi, alaturi de energia pietrelor semipretioase. Observa schimbarile din constiinta ta cand le vei purta.


Rezultatele ar putea sa te surprinda!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine