Earl Grey - Tea Time

Tabloul de culoare obtinut prin amestecul renumit "Earl Grey" este transpus in Colectia Mariana Jewellery prin cristale si perle originale Black Diamond, Golden Shadow, Light Azore, Light Peach si White Pearl, in tonuri de gri, bej, grej si alb. Prin urmare, te invitam sa "gusti" din eleganta si originalitatea de care Earl Grey, unul dintre cele mai iubite ceaiuri din lume, se bucura de sute de ani.

filtre

Renumit la nivel mondial, ceaiul clasic "Earl Grey" a servit ca sursa de inspiratie designerului Mariana Ravid in conceperea si realizarea acestei colectii de bijuterii.

„Amestecul lui Earl Grey”, se presupune ca poarta numele lui Charles Grey, prim-ministrul britanic din anii 1830. Este o reteta care a trecut proba timpului si se consuma si astazi. Consumul acestui tip de ceai a fost si este asociat in continuare cu eleganta si clasa superioara. Este ceaiul de zi cu zi care beneficiaza de o mostenire aristocratica.

Earl Grey este un ceai aromat infuzat cu portocala bergamota. Amestecul consta in frunze de ceai infuzate sau amestecate cu fructe, flori, ierburi sau condimente. Coaja de portocala bergamota este uscata si adaugata si ea la frunzele de ceai negru.

Tabloul de culoare obtinut prin amestecul renumit "Earl Grey" este transpus in Colectia Mariana Jewellery prin cristale si perle originale Black Diamond, Golden Shadow, Light Azore, Light Peach si White Pearl, in tonuri de gri, bej, piersica, grej si alb.

Prin urmare, te invitam sa "gusti" din eleganta si originalitatea de care Earl Grey, unul dintre cele mai iubite ceaiuri din lume, se bucura de sute de ani.