"Dear Santa..."

Magia sarbatorilor se simte si la Roxanne's, unde scrisorile voastre i-au indreptat pasii Mosului. Este perioada din an in care sloganul nostru se potriveste perfect: "Cu fiecare cadou daruieste o parte din inima ta!"

filtre
Inel placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, May Lucky Birthstone | 7048-205RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, May Lucky Birthstone | 5056-205205RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, April Lucky Birthstone | 5056-001001RG
Inel placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, April Lucky Birthstone | 7048-001RG
"Craciunul este dragostea in actiune. De fiecare data cand iubim, de fiecare data cand daruim, este Craciun."

DALE EVANS ROGERS

Odata cu venirea lunii decembrie, spiritul Craciunului se intalneste pretutindeni. Acum este vremea in care vom putea aduce bucurie si fericire, ne vom declara dragostea prin cadourile asezate sub brad prin intermediul lui Mos Craciun. Magia sarbatorilor se simte si la Roxanne’s Jewellery & Giftware unde scrisorile voastre i-au indreptat pasii Mosului. Este perioada din an cand sloganul nostru este mai actual ca niciodata: “Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta!”.

Colectia “Dear Santa…” combina stralucirea zapezii proaspete si imaculate cu rosul specific sarbatorii nasterii lui Hristos, precum si cu verdele pur al naturii si al bradului de Craciun. Cristalele Swarovski autentice Clear Crystal si White Opal si pietrele semipretioase de opal si perle de cultura, adevarate energizante fizice si mentale, poseda capacitatea naturala de a crea armonie si echilibru in jur, iar prin forta, puterea si stralucirea lui, rosul - reprezentat de cristalele Swarovski Siam, Ruby si Hyacinth, este considerat pretutindeni ca fiind simbolul fundamental al principiului vital, un stimulent universal, cu actiuni binefacatoare asupra organismului, marind puterea vointei si curajul. Cristalele verzi Swarovski Emerald mixate cu malachite naturale ne vor aduce mai aproape de atmosfera de sarbatoare in care bradul impodobit are rolul principal.