Cercei cu tortita, New In: Da

filtre
"Nu vreau sa ma laud, dar inca mi se potrivesc cerceii pe care ii purtam in liceu:)"

ANONIM

Inca din anul 300 i.Hr. grecii realizau cercei foarte asemanatori cu tortitele de astazi. In epoca mai recenta, cerceii cu tortita au fost initial foarte populari in bijuteriile europene, dar au facut recent o tranzitie si catre piata nord-americana. Cresterea popularitatii se datoreaza constructiei solide si securitatii suplimentare pe care o ofera sistemul de inchidere, iar in ultimul timp s-a observat introducerea lor in ofertele si colectiile celor mai mari case de bijuterii, permitand design-uri spectaculoase.

Asadar, cerceii cu tortita se numara printre bijuteriile mereu la moda, care au fost purtate la orice varsta si in orice ocazie de-a lungul timpului, sunt si vor fi o bijuterie moderna cu touch timeless. Totodata, se poarta cu usurinta si iti ofera siguranta prin inchiderea trainica. Faci un click, i-ai pus si sunt gata de purtat.

In colectia Roxanne's vei gasi un numar impresionant de perechi cercei tortita, placati cu aur sau cu argint, handmade, lucrati manual la cele mai inalte standarde.