Cercei cu surub

Acest tip ce cercei este foarte raspandit si iubit la orice varsta. Se poarta pe lobul urechii, asigurat in spate de un "surub". Decorarea lor se poate realiza printr-un singur cristal sau piatra semipretioasa sau poate avea un design mai sofisticat.

filtre
"Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face sa te simti unica."

JENNIE KWON

Cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa alegi de fiecare data acel tip de bijuterii care sa te reprezinte, pe tine sau pe cea careia i le vei darui, ca stil si personalitate, cromatica si stralucire, bijuterii care sa aduca confortul si starea de bine.

Fiecare bijuterie din colectiile Roxanne's are in spatele sau o poveste speciala, avand ca sursa de inspiratie o emotie, o traire, sau un simbol preferat al designerului bijutier. Toate acestea, vor merge mai departe si vor trai prin femeia ce le poarta, influentand-o subtil si aducandu-i energie pozitiva.

Colectia noastra de cercei cu surub, placati cu aur 24k sau argint 925 cuprinde modele deosebite, atent create si lucrate cu maiestrie. Iti vor imbraca armonios lobul urechii, iti vor accentua frumusetea naturala si vor atrage privirile celor din jur.

Numeroase oferte si design-uri iti stau la dispozitie pentru a alege perechea care te reprezinta cel mai bine.