Cancer Awareness

Designerul israelian de bijuterii Mariana Ravid a creat, in editie limitata, o bijuterie cu profunda semnificatie - simbolul prevenirii si luptei impotriva cancerului.
Credem ca micile gesturi de bunatate vor contribui la prevenirea si tratarea acestei maladii.

filtre
"In ciuda tuturor lucrurilor, tot mai cred ca oamenii sunt cu adevarat buni la suflet.”

ANNE FRANK

Designerul israelian de bijuterii Mariana Ravid a creat special pentru campania de lupta impotriva cancerului de san, o bijuterie cu profunda semnificatie, care reprezinta tocmai simbolul prevenirii si luptei impotriva acestei maladii. Este vorba de un charm in editie limitata, sub forma de fundita batuta in cristale originale Rose, in doua variante de placare: aur roz de 24 de carate sau argint 925.

Prin intermediul acestui acest simbol, Roxanne's iti propune sa daruim si sa impartim impreuna speranta. Din pacate, cei mai multi dintre noi cunoastem un caz oncologic. Daca nu e din familie, poate fi un prieten, o cunostinta, un vecin. Roxanne’s te indeamna sa intri in posesia acestei bijuterii, implicandu-te astfel si tu alaturi de noi, sa aduci o raza, picurand un strop, cat de mic, in oceanul de speranta!

Hai sa schimbam impreuna un vechi proverb si sa il transformam in “Dar din dar se face SPERANTA!”.

Poarta cu mandrie bijuteriile cumparate in acest scop si posteaza o poza cu acestea, alaturi de hashtag-ul #stralucescsidonez.

Echipa Roxanne’s crede ca micile gesturi de bunatate ale clientilor sai vor contribui la prevenirea si tratarea cancerului, la incurajarea celor in nevoie si vor imparti speranta atat celor care sunt diagnosticati cu aceasta boala, cat si celor care se implica in procesul lor de recuperare si vindecare.