Breakfast at Tiffany’s

Desigur, nu servim micul dejun, dar stralucirea bijuteriilor Roxanne's te poate face sa uiti de totul din jurul tau. Noua colectie te va apropia de o lume sofisticata si memorabila in care cristalele Swarovski in tonuri de bej si sampanie, pe alocuri cu aspect "inghetat", vor pune stapanire pe designul aparte al Marianei si vor decora cu gratie tinutele tale.

filtre
Pandantiv placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, Guardian Angel - Breakfast at Tiffany’s | 5212-2010RG NOU
Colier placat cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Breakfast at Tiffany’s | 3252-362ICERG NOU

Beige - Nude, una dintre culorile mereu in voga, este o nuanta calda, asociata cu natura, iar dupa parerea psihologilor, este una dintre acele nuante bine tolerata de toata lumea.
Prin urmare, Colectia Breakfast at Tiffany’s by Mariana Jewellery, decorata manual cu cristale Swarovski Light Peach ICE, Light Peach, Golden Shadow, Cappuccino DeLite, Light Colorado Topaz, Clear Crystal si Swarovski Pearl, pe langa aerul sofisticat, va aduce liniste si energie pozitiva purtatoarelor sale. Cristalele Swarovski ICE, cu aspectul lor "inghetat" vor adauga un plus de originalitate bijuteriilor acestei colectii si vor aduce unicitate tinutei tale.