Mariana Jewellery, New In: Nu

filtre
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, October Lucky Birthstone | 5056-234234RG
Colier placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, Earl Grey | 3508/3-1132RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, September Lucky Birthstone | 5056-206206RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, August Lucky Birthstone | 5056-214214RG
Brand Mariana Jewellery | Roxannes.ro

Mariana Jewellery

Fiecare bijuterie in parte este lucrata manual, la cele mai inalte standarde, in fabrica din Israel - patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu.

"Pentru mine, creativitatea incepe mereu prin culoare. Ne exprimam prin cuvinte, dar spiritul nostru vorbeste in culori."

MARIANA RAVID - DESIGNER

Bijuterii Handmade in Israel

Bijutieri cu experienta lucreaza cu pasiune si monteaza individual fiecare cristal si pietricica, cu cea mai mare atentie. Mainile lor muncite contribuie la realizarea celor mai sofisticate bijuterii care calatoresc zilnic catre femei din intreaga lume.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24K sau argint Silver Sterling 925.

Pentru a da acestora aspectul de mici opere de arta se folosesc cristale Swarovski si pietre semipretioase taiate manual, intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.

Bijuterii cu Garantie pe Viata

Intregul proces perfect de fabricatie, de la schita bine realizata la produsul final si controlul atent de calitate, conduce la obtinerea unor bijuterii de o valoare exceptionala, carora producatorul le acorda asistenta nelimitata si Garantie pe Viata.

Profita de acest avantaj unic pe piata bijuteriilor fashion din Romania!

Simtul excelent pentru stil si culoare al designerului, a facut din acest brand un succes international. Exprima-te si tu printr-o nesfarsita varietate de culori si materiale.