Bijuterii placate cu aur, New In: Da

Set Pandantiv placat cu aur - ZEN Locket Amulet of Calm si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Pandantiv Magic Pendant - Magic Love, placat cu argint, Secret Stone Collection, cu pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu argint - ZEN Locket Amulet of Calm si 7 pietre semipretioase interschimbabile
Set Pandantiv placat cu aur - ZEN Locket Amulet of Truth si 7 pietre semipretioase interschimbabile
"Cand aurul vorbeste, orice alta discutie este zadarnica.”

ANONIM

Din cele mai vechi timpuri, aurul a fost asociat aproape instinctiv cu Soarele, al carui simbol a ramas si astazi in multe traditii. Auriul este un simbol vizibil al perfectiunii, puterii si implinirii.

Bijuteriile placate cu aur vor dezvalui concepte si valente universale precum: vitalitatea, viata, sanatatea, intelepciunea, lumina, virtutea, uniunea si, evident, prosperitatea. De aceea, aceste bijuterii aurite constituie o prezenta permanenta in colectiile marilor designeri de pretutindeni, reprezentand accesorii inspirate pentru o tinuta casual sau de seara, pe care fiecare femeie o abordeaza. Colectia noastra de bijuterii placate cu aur 24K, ieftine in raportul pret/calitate, cuprinde cercei, inele, coliere, pandantive, lanturi cu model unicat, care se vor distinge datorita modelelor originale. Vor atrage admiratia si prin decorarea premium, cu cristale Swarovski si pietre semipretioase intr-o combinatie spectaculoasa de culori.

Cand oamenii au descoperit rezistenta aurului la coroziune, l-au ridicat direct la rangul de metal-simbol al eternitatii si perfectiunii. Folosirea zilnica a celor mai in tendinte bijuterii aurite duce la cresterea charismei, a curajului si capacitatii de a-i conduce si coordona pe ceilalti. Totodata, se considera ca, modernele bijuterii suflate cu aur (asa cum se mai numesc in termeni populari) mentin starea optima de sanatate, duc la cresterea increderii in sine si a optimismului, imbunatatind prestigiul social.

Bijuterii placate cu aur pentru un look fabulos!

Cu bijuteriile noastre spectaculoase, placate cu aur, le inspiram pe femeile din Romania sa iasa din anonimat si din tipare prin accesorizarea cu produse unice, cu personalitate si de calitate premium.