-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

WEDDING DAY

WEDDING DAY

Wedding Day


Fie ca faci parte din cuplul ce paseste intr-o minunata etapa a vietii, ori esti invitata la marele eveniment, bijuteriile originale Roxanne's vor ramane, odata cu trecerea anilor, martorele unei iubiri adevarate

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă


"Iubirea! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el."


Michelangelo Buonarotti


In ziua nuntii primesti aripi pentru a “zbura” intr-o noua viata, pentru a atinge cele mai frumoase trairi si pentru a-ti definitiva maturitatea si intelepciunea. Este ziua unica, de neuitat, a oricarui cuplu de indragostiti ce pornesc impreuna in aventura vietii.


Este ziua ce trebuie ancorata in amintirile de peste timp cu ajutorul atmosferei irepetabile, a emotiilor nemaiintalnite vreodata precum si a obiectelor pline de viata si sentimente, care vor aminti mereu de o zi la fel de speciala ca si dragostea dintre sot si sotie.


Echipa Roxanne’s a adunat laolalta, din lumea intreaga, obiecte incarcate de simtaminte adanci, ce vor ramane, odata cu trecerea anilor, martorii unei iubiri adevarate. Fie ca faci parte din cuplul ce paseste intr-o minunata noua etapa a vietii, ori esti doar un spectator invitat sa iei parte la marele eveniment, produsele originale din boutique-ul nostru vor fi cadoul de succes ce va impresiona profund, acum si peste timp.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine