SENTIMENTE SCULPTATE

SENTIMENTE SCULPTATE

Sentimente Sculptate


Aceasta colectie exclusivista de figurine elegante incarcate cu emotii aduce viata in fiecare forma, dandu-i puterea de a transmite sentimente nerostite, direct din inima.

Setare Direcție Descendentă
 • Rama foto On Your Wedding Day-Recordable Rama foto On Your Wedding Day-Recordable

  Preț normal: 249,00 RON

  Special Price 174,30 RON

  (-74,70 RON)
 • Statueta Flower Girl Statueta Flower Girl

  Preț normal: 169,00 RON

  Special Price 118,30 RON

  (-50,70 RON)
 • Statueta One True Love-Red Statueta One True Love-Red

  Preț normal: 249,00 RON

  Special Price 174,30 RON

  (-74,70 RON)
 • Rama foto Happy Anniversary-Recordable Rama foto Happy Anniversary-Recordable

  Preț normal: 249,00 RON

  Special Price 174,30 RON

  (-74,70 RON)
 • Sentiment Art - 30th Birthday Sentiment Art - 30th Birthday

  Preț normal: 69,00 RON

  Special Price 48,30 RON

  (-20,70 RON)
 • Statueta Happy Birthday Statueta Happy Birthday

  Preț normal: 199,00 RON

  Special Price 139,30 RON

  (-59,70 RON)
 • Rama foto Happy Birthday-Recordable Rama foto Happy Birthday-Recordable

  Preț normal: 249,00 RON

  Special Price 174,30 RON

  (-74,70 RON)
 • Statueta Big Hug Statueta Big Hug

  Preț normal: 119,00 RON

  Special Price 83,30 RON

  (-35,70 RON)

  Stoc epuizat

Setare Direcție Descendentă


"Suntem mandri sa avem alaturi o echipa de designeri si sculptori britanici talentati, care reusesc sa creeze produse inovative.”


Arora Design


Bazandu-se pe o experienta deosebita in domeniul industriei produselor destinate cadourilor, "Arora Design Limited" se fondeaza la sfarsitul anului 2002 in Marea Britanie, crescand cu mare viteza si devenind un jucator puternic in acest sector.


Rapida sa ascensiune s-a datorat produselor unice, mici opere de arta, de o calitate incontestabila.


Lansata in februarie 2008, colectia "More than Words" (Dincolo de cuvinte) este una extrem de graitoare, compusa din sculpturi, mici statuete ceramice care transmit sentimente si stari sufletesti legate de lucrurile pozitive din viata noastra: dragostea (pentru iubit sau iubita, pentru copii si familie, prieteni), protectia divina (fiecare dintre noi avand propriul ingeras pazitor) si alte mesaje pe care dorim sa le transmitem fara cuvinte celor dragi.


Textura naturala si culorile subtile aplicate manual, aduc viata in fiecare forma, dandu-i puterea de a transmite emotii negraite, direct din inima. Aceasta colectie exclusivista de figurine elegante, incarcate cu emotii, ajuta la exprimarea sentimentelor frumoase dintre frati, a dragostei nerostite dintre mama si copil, sau a celor mai adanci fioruri din povestile de dragoste.


Din aceeasi linie de decoratiuni pline de vibratii sentimentale face parte si colectia de rame foto cu dispozitiv de inregistrare vocala care va completa sentimentul de incantare si placuta surprindere pentru cei ce se vor bucura de aceste cadouri unice.


Decoratiunile "Sentiment Art" vor aduce si ele mesaje emotionante pe care vrem sa le transmitem in diferite ocazii speciale. 


Pentru colectia deosebita More than Words, Arora Design a primit in Marea Britanie premiul "Gift of the Year" (Cadoul Anului).


Asadar, fie ca este vorba de o statueta ce intruchipeaza situatii de viata sensibile, o rama ce poate vorbi in locul tau, sau o decoratiune cu mesaj inclus, toate, vor deveni, peste timp, amintiri pretioase si de neuitat.