SECRET CHARM

SECRET CHARM

Secret Charm


Fii propriul tau designer: creeaza in fiecare zi o noua bijuterie cu ajutorul "charm-urilor secrete" si al bratarilor magice!

 
 

3 Pasi pentru crearea bratarii cu charmuri "secrete"

Nu există produse conform criteriilor selectate.

Livrare gratuita


"Secretul sta in sentimente."


Neville Goddard


Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul.


Colectia de pietre semipretioase de care dispune aceasta gama unica sub brand-ul Rebeca >M este alcatuita din pietre naturale, originare din Brazilia, regiunea Putinga – statul Rio Grande do Sul, acolo unde sunt taiate si slefuite manual.


Folosit si pentru relaxare si meditatie, acest pandantiv este, de asemenea, oferit in semn de prietenie, pentru armonie, echilibru si vindecare.


La orice bratara din piele Rebeca >M, vei putea adauga unul sau mai multe charmuri cu pietre semipretioase. Pur si simplu alege bratara (care, pentru versatilitate, se poate purta pe ambele fete, in culori diferite), apoi adauga charmuri care sa se potriveasca cu stilul tau si... gata, ai o bijuterie originala, unica, doar pentru tine!


Bijuteriile sunt realizate manual din materiale naturale, piele naturala si charmuri cu pietre semipretioase, placate cu aur sau argint, urmand un procedeu complex, trecand succesiv prin mai multe prelucrari si placari cu metale nobile (palladium, aur de 24, 22 si 18 carate, argint 1000 si 925), precum si prin procedee anti-alergice.


Pietrele naturale sunt foarte speciale, cu aspect individual. Suprafetele lor au de multe ori unele incluziuni care seamana cu fisuri, creand efecte care le transforma in piese unice. Aceste caracteristici nu sunt defecte.
Te invitam sa faci cunostinta cu Rebeca >M, sigur te vei indragosti de bijuteriile naturale!