Programul de Fidelitate - Regulament

ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI

Acest program de fidelitate, atat in varianta online cat si in cea offline, este organizat si desfasurat de SC CONNECTIBUSS SRL, cu sediul in Voluntari, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, camera 3, jud. Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/84/2014, cod unic de inregistrare 32660838, atribut fiscal RO. Programul de fidelitate se desfasoara sub brandul Roxanne’s Jewellery & Giftware, al carui proprietar oficial este SC CONNECTIBUSS SRL. Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.roxannes.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul public prealabil.

 

PROGRAMUL DE FIDELITATE ROXANNE'S - VARIANTA OFFLINE

ARIA DE ACOPERIRE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate Roxanne's Offline este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, doar in showroom-urile Roxanne's Jewellery & Giftware. Acest program nu vizeaza achizitiile realizate online.

DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este lansat la data de 28 octombrie 2016 si are durata nedeterminata. Connectibuss SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata online, pe www.roxannes.ro, cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware orice persoana fizica, cetatean roman sau strain care a implinit varsta de 18 ani si este rezident in Romania. Aderarea la program se poate face in urma unei cumparaturi efectuate din showroom-urile Roxanne’s, indiferent de valoarea acesteia. Aderarea se face completand si semnand formularul de inscriere disponibil in showroom-urile Roxanne’s. Participantul se obliga sa completeze formularul cu date reale. Formularele de aderare incomplete, nesemnate sau continand date false nu sunt valide. Completarea formularului presupune in mod implicit acceptarea conditiilor prezentului Regulament.

CARDUL DE FIDELITATE

La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate destinat clientilor, in sistem discount direct. Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate; falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor. Cardul are forma unui card de credit, nefiind insa un instrument de plata. Clientul confirma ca doreste sa utilizeze cardul de fidelitate si adera la regulamentul programului prin completarea unui formular de aderare. SC Connectibuss SRL isi rezerva dreptul de a invalida orice card dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau orice card de fidelitate care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Aceste carduri, odata invalidate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a folosi orice beneficii atasate cardului respectiv.

MECANISMUL SI BENEFICIILE PROGRAMULUI

CARDUL DE FIDELITATE este acordat tuturor clientilor, cu acordul acestora, in urma unei achizitii de produse din showroom-urile Roxanne’s Jewellery & Giftware, prin completarea unui formular de aderare la program. Cardul este deja valid in urma achizitiei respective, valoarea acesteia fiind deja luata in considerare in calculul pragurilor de discount explicate mai jos. La fiecare cumparatura la care clientul prezinta cardul de fidelitate, se va verifica in sistem totalul achizitiilor acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv data curenta. Discountul acordat se calculeaza astfel:
- Discount nivel 1: valoarea achizitiilor acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv valoarea achizitiei curente, cuprinsa intre 700 si 1499 lei (TVA inclus): discount de 5%
- Discount nivel 2: valoarea achizitiilor acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv valoarea achizitiei curente, mai mare sau egala cu 1500 lei (TVA inclus): discount de 10%
- Pentru achizitii acumulate pe card in ultimele 12 luni, inclusiv valoarea achizitiei curente, mai mici sau egale cu 699 lei (TVA inclus), nu se acorda discount.
- In caz particular, daca valoarea achizitiei initiale, in urma careia clientul primeste cardul, depaseste deja unul din pragurile descrise mai sus, clientul beneficiaza deja de discountul corespunzator.

Reducerea aferenta cardurilor de fidelitate nu se cumuleaza cu alte actiuni promotionale, soldari sau cupoane de reducere si nu se aplica in cazul cumparaturilor online. Reducerea se aplica doar cu conditia stricta a prezentarii cardului de fidelitate asistentului de vanzari din showroom, inainte de emiterea bonului fiscal si finalizarea vanzarii. Prezentarea ulterioara a cardului face imposibila acordarea discountului.

DISCOUNTUL “HAPPY BIRTHDAY”: de ziua ta, Roxanne’s ţi-a pregătit un cadou. Ai o perioada de 15 zile la dispoziţie (7 zile inainte de data la care te-ai născut si 7 zile dupa aceasta data) şi un discount suplimentar de 10% pentru o singura achizitie efectuata in aceasta perioada, in showroom-urile Roxanne’s. Discountul Happy Birthday se cumuleaza cu discountul de fidelitate aferent cardului, dar nu se cumuleaza cu alte actiuni promotionale, soldari sau cupoane de reducere.

PROMOTIILE “LOYALTY REWARDS”: oferte speciale cu reduceri de peste 20% sau cadouri-surpriza, destinate numai membrilor programului de fidelitate si marcate in mod vizibil in showroom. Promotiile Loyalty Rewards nu se cumuleaza cu discountul de fidelitate aferent cardului si nici cu alte actiuni promotionale, soldari sau cupoane de reducere.

FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE

Utilizarea cardului de fidelitate se poate face numai de catre titularul acestuia, numai in showroom-urile Roxanne's. SC Connectibuss SRL are dreptul sa ia oricand si neconditionat decizia de a anula valabilitatea cardurilor.

FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de loialitate si folosirea cardului apeland Serviciul Clienti la numarul de telefon 0749 22 88 55 sau pe e-mail la contact@roxannes.ro. Tot la acest numar, titularul cardului va confirma orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelitate, serviciul clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la serviciul clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului, el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii confidentiale.

 

PROGRAMUL DE FIDELITATE ROXANNE'S - VARIANTA ONLINE

ARIA DE ACOPERIRE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate Roxanne's Online este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, pentru clientii inregistrati si logati in contul de client, pe site-ul www.roxannes.ro si pentru comenzile plasate doar pe acest site. Acest program nu vizeaza achizitiile realizate offline, din showroom-urile Roxanne's sau de la alti revanzatori ai produselor Roxanne's, online sau offline.

DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este lansat la data de 01 octombrie 2018 si are durata nedeterminata. Connectibuss SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata online, pe www.roxannes.ro, cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware orice persoana fizica, cetatean roman sau strain care a implinit varsta de 18 ani si este rezident in Romania. Aderarea la program se poate face in urma crearii unui cont si inregistrarii pe www.roxannes.ro. Inregistrarea se face completand formularul disponibil pe site si acceptand in mod explicit termenii si conditiile prevaztue pe site. Participantul se obliga sa completeze formularul cu date reale. Completarea formularului presupune in mod implicit acceptarea conditiilor prezentului Regulament.

MECANISMUL SI BENEFICIILE PROGRAMULUI

1. Discounturi in functie de valoarea totala a cumparaturilor acumulate in ultimele 365 de zile (12 luni):

Nivel 1 - BRONZE: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, cuprinsa intre 0 si 699 lei (TVA inclus): discount de 0%

Nivel 2 - SILVER: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, cuprinsa intre 700 si 1499 lei (TVA inclus): discount de 5%

Nivel 2 - GOLD: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, cuprinsa intre 1500 si 2999 lei (TVA inclus): discount de 10%

Nivel 3 - PLATINUM: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, mai mare sau egala cu 3000 lei (TVA inclus): discount de 15%

Niciunul din discounturile de mai sus nu se vor aplica daca produsul este deja intr-o promotie de catalog, adica pretul afisat pe site este deja redus. Promotiile noastre de catalog presupun, de obicei, reduceri foarte ample, astfel ca nu este posibila aplicarea mai multor reduceri succesive. Insa toate cumparaturile tale, indiferent de valoarea si tipul reducerilor aplicate, se vor aduna la valoarea totala a cumparaturilor din ultimele 365 de zile.

2. Acordarea de Puncte Bonus care se pot transforma in Vouchere de reducere cu valoare fixa (Recompensele Roxanne's).

- Voucher de reducere cu valoadea de 50 lei: 500 Puncte

- Voucher de reducere cu valoadea de 200 lei: 1800 Puncte

- Voucher de reducere cu valoadea de 500 lei: 4000 Puncte

Punctele se pot acumula prin efectuarea unor actiuni precum: inregistrarea unui cont nou, plasarea unei comenzi, recomandarea unui prieten care plaseaza o comanda, distribuirea (share) pe platforme de social media, vizitarea unei pagini de pe site-ul www.roxannes.ro, precum si alte actiuni. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba valoarea in puncte a actiunilor, dar si adaugarea sau eliminarea anumitor actiuni pentru a imbunatati experienta programului de fidelitate. Punctele nu expira atata timp cat contul are activitate in ultimele 6 luni (se acumuleaza puncte noi si/sau sunt valorificate cele existente). Simpla logare in cont nu este considerata o “activitate” eligibila pentru prelungirea validitatii punctelor.

La Roxanne’s Jewellery & Giftware folosim serviciul Yotpo pentru automatizarea programului de fidelitate "Recompensele Roxanne's". Prin acordarea acestui consimtamant iti exprimi acordul ca informatiile pe care ni le-ai furnizat sa fie transferate in sistemul Yotpo si sa fie prelucrate in conformitate cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile disponibile pe www.yotpo.com.

ATENTIE! Cele doua programe, offline (showroom) si online (www.roxannes.ro) NU se cumuleaza, cumparaturile ingregistrandu-se separat, in fiecare program in parte, respectandu-se doar regulamentul specific in functie de locul in care ai efectuat cumparaturi de la Roxanne's Jewellery & Giftware.

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Datele tale vor fi pastrate in mod responsabil si in conformitate cu regulamentele de protectie a datelor personale si cu noul Regulament European Privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. CONNECTIBUSS SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce priveste drepturile tale in calitate de persoana vizata astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, te rugam sa accesezi Politica de Confidentialitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor tale. 

In general, prelucram in cadrul Programului de Fidelitate Roxanne's Jewellery & Giftware urmatoarele tale date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de contact, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii. Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime, nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.

Prin completarea formularului de aderare la programul de fidelitate, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Connectibuss SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii fimei, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Connectibuss SRL. Prin completarea si semnarea formularului de inscriere va exprimati in mod expres si neechivoc acordul cu privire la prelucrarea datelor personale in scopul inregistrarii si identificarii ca posesor al Cardului de Fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware. Informatiile completate in formular vor fi folosite de SC Connectibuss SRL pentru : implementarea programului de fidelitate “Cardul de Fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware”, trimiterea de materiale informative referitoare la derularea programului de fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware, lansarea noilor colectii, anuntarea promotiilor sau a altor evenimente legate de activitatea Roxanne’s, anuntarea de promotii customizate cu ocazia zilei dvs. de nastere. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001.

SC Connectibuss SRL este o societate comerciala inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu numar inregistrare nr. 32406. SC Connectibuss SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal mentionate in formular in scopul emiterii si functionarii optime a programului de fidelitate, in scopul efectuarii de statistici interne, precum si pentru scopurile mentionate in prezentul Regulament sau postate pe site-ul www.roxannes.ro. Datele personale nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia imputernicitilor SC Connectibuss SRL care prelucreaza datele cu caracter personal in numele si pe seama acestuia cu respectarea Legii 677/2001 (ex: societatea care editeaza cardurile de fidelitate, societatea care transmite prin email mesaje informative si/sau publicitare privind activitatea si produsele pe care SC Connectibuss SRL le comercializeaza si alti imputerniciti ai sai care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama SC Connectibuss SRL, cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001) si care au obligatia de confidentialitate cu privire la aceste date. Conform legii din 677/2001, beneficiezi de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12), dreptul de acces la date (art 13), dreptul de interventie asupra datelor (art 14), dreptul la opozitie (art 15) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17). Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri scrise catre SC Connectibuss SRL, la sediul sau din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 15, cladirea Iridex; cererea trebuie sa fie datata, semnata si sa contina datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie.

La Roxanne’s Jewellery & Giftware folosim serviciul Klaviyo pentru automatizarea comunicarii cu clientii nostri. Prin acordarea acestui consimtamant iti exprimi acordul ca informatiile pe care ni le-ai furnizat sa fie transferate in sistemul Klaviyo si sa fie prelucrate in conformitate cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile disponibile pe www.klaviyo.com.

Te poti razgandi oricand si iti poti exercita dreptul de a retrage acest consimtamant, prin accesarea link-ului de dezabonare existent in fiecare email primit de la noi sau prin adresarea unei cereri in acest sens la adresa contact@roxannes.ro solicitand, fara nici o justificare, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC Connectibuss SRL in scop de marketing direct.

Datele tale nu vor fi transferate in strainatate.

REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit atat in showroom cat si online, pe www.roxannes.ro. Pentru informatii suplimentare, se poate apela Serviciul Clienti la numarul de telefon +40 749 22 88 55 sau pe e-mail la contact@roxannes.ro. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.