Mii de Produse Premium Originale

 

"Originalitatea este suprema valoare"

Mihai Ralea - Filozof
 
 

Asa credem si noi.

Tocmai de aceea, intr-o lume in care goana dupa chilipiruri pare sa fie alegerea comerciantilor de astazi, Roxanne’s indrazneste sa fie boutique-ul diferit, unic in felul sau, care reuneste mii de produse de cea mai inalta calitate si originalitate, certificate de brand-urile ale caror nume le poarta.

 
 

Am impus pe piata romaneasca de bijuterii fashion cele mai noi tendinte, prin creatii ale designerilor celebri la nivel international. Ii inspiram pe clientii nostri sa iasa din anonimat prin accesorizarea cu produse unice, cu personalitate si de calitate premium. Suntem una dintre cele mai mari destinatii de fashion jewellery, cu o selectie impresionanta de peste 3000 de produse originale de la branduri de top din toata lumea, importate in Romania in exclusivitate. Ne adresam in special femeilor, de orice varsta, atat tinerelor exuberante si nonconformiste, cat si doamnelor sofisticate, elegante, in cautarea unor piese speciale care sa le evidentieze distinctia si unicitatea.

Diversitatea colectiilor, modelelor, combinatiilor de culori si bogatia ofertei noastre, a transformat Roxanne's Jewellery & Giftware in locul preferat de cei care prefera produse irepetabile, de calitate ireprosabila.

Cu peste 3000 de produse comercializate, mii de clienti multumiti si un numar din ce in ce mai mare de fani pe retelele de socializare (peste 29.000 de fani pe Facebook), Roxanne’s a ajuns in prezent un jucator cheie pe piata romaneasca de fashion jewellery, adevarata inspiratie pentru cei care isi doresc produse de designer originale, produse premium la preturi fara concurenta.

 
 

"Calitatea nu este niciodata un accident, ea este intotdeauna rezultatul intentiilor marete, efortului sincer, orientarii inteligente si executiei abile; ea este alegerea inteleapta dintre mai multe alternative."

Willa A. Foster