Politica de confidentialitate

PROTECTIA DATELOR CU CARATER PERSONAL

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "Regulamentul") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

Este responsabil pentru operarea paginii web www.roxannes.ro si are calitatea de operator S.C. CONNECTIBUSS SRL cu sediul in Romania, oras Voluntari, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, Jud. Ilfov, inregistrata la ORC sub nr. ROONRC.J23/84/2014, avand CIF RO32660838, prin reprezentant legal Roxana Muntean, in calitate de administrator.

S.C. CONNECTIBUSS SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32406.

Aceasta pagina web se adreseaza exclusiv utilizatorilor cu varsta de peste 16 ani.

In vederea respectarii obligatiilor care ne revin, derivand din Regulament, si avand in vedere ca protectia datelor dvs. reprezinta o preocupare majora si constanta pentru noi, am elaborat prezentul document, care stabileste categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam la vizita dvs. pe pagina noastra web, scopul si temeiul prelucrarii, durata prelucrarii, unde pastram si cui transmitem aceste date, precum si drepturile pe care le aveti in calitatea dvs. de persoana vizata, implementate special pentru a asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale dvs. si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal.

Definitii

”date cu caracter personal” orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

„prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

„operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern.

”persoana imputernicita” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului.

Va asiguram ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent, doar pentru indeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunostinta. CONNECTIBUSS SRL in calitate de operator, prelucreaza datele intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.

Ce date cu caracter personal prelucram. Scopul. Temeiul. Durata Prelucrarii

Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. si pentru a va putea oferi acces la produsele noastre, pentru transmiterea de mesaje de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc) cat si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs.

In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.: nume si prenume, adresa de contact si adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, IP. Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime, nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.

Pentru a asigura principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele dvs., scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

CREAREA UNUI CONT

In momentul crearii unui cont de utilizator pe site-ul nostru www.roxannes.ro, va solicitam si colectam numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa de email, IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare in scop precontractual, pentru a va putea permite sa accesati produsele noastre si pentru a putea efectua o comanda, temeiul prelucrarii fiind obligatia contractuala. In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs., CONNECTIBUSS SRL nu va putea onora si livra comenzile dvs.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga existenta a contului creat, pana in momentul stergerii contului, insa nu mai mult de o perioada de 3 ani ani de la data ultimei autentificari in cont sau a ultimei comenzi. Te vom notifica inainte de a inchide contul tau de client si a sterge toate datele asociate acestui cont de client. In masura in care ulterior crearii contului ati plasat o comanda datele dvs. vor fi pastrate pe o perioada de 3 ani de la data plasarii ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescriptie.

Datele dvs. prelucrate la momentul crearii contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, si nu vor face obiectul unul transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

REALIZAREA UNEI COMENZI

In momentul completarii si finalizarii formularului de comanda va solicitam si colectam de la dvs. numele, prenumele, adresa de contact, adresa de livrare, nr. de telefon si adresa de email si IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare in scop contractual, pentru a-ti putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicata, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor sau, dupa caz, a face un retur de produse. Temeiul prelucrarii il reprezinta obligatia contractuala dintre parti astfel cum a fost ea stabilita prin Termeni si Conditii. In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs., CONNECTIBUSS SRL nu va putea onora si livra comenzile dvs.

Totodata datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa si livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre CONNECTIBUSS SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online. Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si situatia platii. In temeiul obligatiei legale datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raportului contractual precum si pe un termen de 3 ani de la data plasarii ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescriptie.

Pentru a ne putea executa la timp si conform obligatiile asumate, datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate partenerilor nostri contractuali de incredere, selectati in mod atent:
• BLUGENTO SA: furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe, situat in Romania;
• DATACORE SOLUTIONS SRL (namebox.ro): furnizor servicii de stocare de date pe servere din Romania
• SOFT AGENCY SRL (PLATPHORMA SQL): furnizorul serviciilor de contabilitate, situat in Romania
• SOFTCONT SOLUTIONS SRL: furnizor de servicii de mentenanta a softului de contabilitate Platphorma SQL, situat in Romania
• MAILCHIMP.COM: furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail
• FAN COURIER SRL, URGENT CARGUS SRL si UPS ROMANIA SRL: curieri situati in Romania, cu care avem incheiate raporturi contractuale;
• EUROPAYMENT SERVICES SRL (Euplatesc.ro): procesatorul serviciului de plati online, situat in Romania
• TRUSTED.RO: operatorul serviciului Opinii de Incredere in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Parerea clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca acestea ajung la clienti.
• ADA ONLINE SRL (targetweb.ro): furnizorul serviciilor de publicitate si optimizare SEO, situat in Romania
• 2PERFORMANT SRL: administratorul platformei de marketing afiliat 2performant.ro
• LOXAN MAGNUS MEDICAL SRL: furnizor de servicii de medicina muncii, situat in Romania
• MIKE SAFETY SRL: furnizor de servicii de consultanta in organizarea activitatii de Securitate si Sanatate in Munca si Situatii de Urgenta, situat in Romania

Datele dvs. prelucrate la momentul crearii contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri si nu vor face obiectul unui transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

NEWSLETTER – MARKETING DIRECT

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul Roxannes.ro este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului dvs. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promotiilor, Noilor Colectii, etc. ale Vanzatorului intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Cumparatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Pentru a asigura serviciile de marketing colectam de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date vor fi folosite in mod exclusiv pentru a va tine la curent cu privire la produsele, serviciile si ofertele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul tau, durata prelucrarii fiind intreaga durata a existentei consimtamantului.

Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un email trimis la adresa de mail contact@roxannes.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

Pentru automatizarea transmiterii newsletter-urilor catre clientii nostri, folosim serviciul online MailChimp.com. Prin acordarea consimtamantului dvs. pentru abonarea la newsletter-ul Roxannes.ro, va exprimati acordul ca informatiile pe care ni le-ati furnizat sa fie transferate in sistemul MailChimp si sa fie prelucrate in conformitate cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile disponibile pe www.mailchimp.com.

Datele tale nu vor fi transferate catre niciun alt operator sau imputernicit si nu vor fi transmise catre nicio tara terta si sau organizatie internationala.

COOKIE-URI

Site-ul www.roxannes.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hard disk-ul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permitand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site sau de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator etc. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (ex: cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

Aceste fisiere cookie ne permit sa salvam adresa dvs. de e-mail, astfel incat sa fiti recunoscut si logat automat la vizita dvs. urmatoare.

Bineinteles ca puteti accesa pagina noastra web si fara cookies.

In cazul in care nu doriti sa recunoastem computerul dvs., puteti sa impiedicati stocarea de cookies pe hard discul dvs. prin dezactivarea stocarilor de cookies in setarile browser-ului dvs. Puteti consulta modul detaliat de functionare in instructiunile browser-ului dvs. Daca nu acceptati cookies, aceasta poate conduce la limitari functionale ale ofertelor noastre.

LINK-URI

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. CONNECTIBUSS S.R.L. nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

Atunci cand accesati o pagina web care contine plugins, browser-ul dvs. stabileste o legatura directa cu serverele furnizorilor respectivi. Continutul plugins-ului va fi transmis de furnizorul respectiv direct catre browser-ul dvs. si va fi integrat de acesta in pagina web. Prin integrarea plugins-ului, furnizorul respectiv primeste informatia ca browser-ul dvs. a accesat pagina noastra web. Aceasta se intampla indiferent daca aveti un profil pe reteaua sociala respectiva sau daca tocmai v-ati logat.

In cazul in care sunteti logat pe reteaua sociala respectiva, aceasta poate atribui vizita pe pagina noastra web profilului dvs. de pe reteaua sociala respectiva. Daca interactionati cu plugins, de exemplu prin actionarea butonului ”Imi place”' de pe Facebook sau faceti un comentariu, informatia corespunzatoare va fi transmisa direct catre furnizorul respectiv si stocata acolo.

Informatii privind scopul si volumul colectarii datelor, prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor cu caracter personal prin furnizorul respectiv, cat si drepturile dvs. si posibilitatile de setare referitoare la acestea in vederea protectiei vietii dvs. private gasiti in instructiunile referitoare la protectia datelor ale furnizorului respectiv.

Securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Securitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt o prioritate pentru noi. Te asiguram de faptul ca orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulament si prelucrate intr-un mod are asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare, prin punerea in aplicare a unor politici interne adecvate de protectie a datelor.

Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacat, pozitionat in partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

Drepturile dvs. in calitate de persoana vizata

Regulamentul 679/2016 asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului acestora la protectia datelor cu caracter personal.

In ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, aveti dreptul de a solicita exercitarea oricarui din urmatoarele drepturi in vederea garantarii protectiei datelor dvs. cu caracter personal:

- dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita sa vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul in care are loc prelucrarea, destinatarii carora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri;

- dreptul de a solicita rectificarea datelor: in situatia in care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveti posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. CONNECTIBUSS SRL va comunica rectificarea fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

- dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii: daca ati contestat exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor; daca prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; daca CONNECTIBUSS SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; daca v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dvs.

- dreptul de a solicita stergerea datelor: puteti solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, daca v-ati retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea datelor; daca va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

- dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteti solicita transferul datelor dvs. catre un alt operator daca prelucrarea are la baza consimtamantul dvs. si prelucrarea este una automata.

- dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul sa va opuneti in orice moment prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct, inclusiv crearii de profiluri, in acest caz datele dvs. vor fi sterse.

- dreptul de a va opune sa faceti obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv profilare.

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o simpla cerere adresata CONNECTIBUSS SRL, in calitate de operator, la sediul nostru sau la adresa de email contact@roxannes.ro sau prin accesarea functiilor puse la dispozitie pe site-ul nostru (link-uri pentru exportul si stergerea datelor cu caracter personal).

In situatia in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile, aveti posibilitatea sa va adresati cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Date de contact

Prezenta Politica se completeaza cu celelalte politici specifice ale CONNECTIBUSS SRL si Termenii si Conditiile pe care le puteti accesa de pe site-ul nostru. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin e-mail, astfel incat acestia sa fie permanent informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

Prezenta informare a dvs. este limitata la pagina noastra web si nu este valabila pentru paginile web ale operatorilor terti, care pot fi accesate prin intermediul acestei pagini web. Nu avem nicio influenta asupra prelucrarii datelor de catre acesti operatori tert si nu ne asumam nicio responsabilitate sau raspundere in legatura cu aceste pagini web.

S.C. CONNECTIBUSS SRL
CIF: RO32660838
EUID: ROONRC.J23/84/2014
Sediu social: Str. Iancu de Hunedoara 54, Voluntari, jud. Ilfov, cod 077190
Email: contact@roxannes.ro
Tel.: 0749 228 855
Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: nr. 32406