PAINTED LADY - MY BUTTERFLY

PAINTED LADY - MY BUTTERFLY

Colectia Painted Lady


- My Butterfly -


Inspirata din natura, aceasta colectie ne introduce in lumea fascinanta a fluturilor cu ajutorul bijuteriilor decorate cu cristale Swarovski Light Peach, Mint Green, Padparadscha, Chrysolite si Peach DeLite.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

Fluturele inspira in majoritatea culturilor sentimente de libertate, creativitate, frumusete si tandrete. Colectia Painted Lady by Mariana Jewellery face parte din catalogul My Butterfly si se inspira din lumea fascinanta a fluturelui numit "Painted Lady" (Doamna Pictata), specie intalnita in numeroase gradini de pe aproape toate continentele. Culoarea portocaliu pal predominanta pe aripile superioare ale acestui fluture este reprezentata in bijuteriile acestei colectii de spectaculosul cristal Swarovski Peach DeLite si te va purta cu gandul la pajisti inflorite de unde fluturii fermecatori se infrupta cu nectar dulce. Alaturi de cristalul - vedeta portocaliu, colectia cuprinde o combinatie originala si unica de culori specifice paternului specific speciei "Painted Lady": bej, rosiatic si vernil, culori care prind viata cu ajutorul Cristalelor Swarovski Mint Green, Padparadscha, Chrysolite si Light Peach.


Odata ce vei purta bijuteriile acestei colectii inspirate din viata fluturilor, vei simti si tu sentimentele de unicitate, libertate si frumusete. Ai curajul sa experimentezi!


Photoshooting-ul pentru aceasta colectie este realizat de Delia Stirbu Photography, iar rochiile ne-au fost asigurate de Margo Concept, Brasov.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine