ROBERTO MONTI

ROBERTO MONTI

Noutati Roberto Monti


Adaugam mereu modele noi colectiei noastre pentru barbati! Descopera cele mai cool aparitii si tendinte handmade pentru barbatii cu personalitate!Livrare gratuita


"Stilul înseamna sa stii cine esti, ce vrei sa spui si sa nu-ti pese de altceva.”


Orson Welles


Astazi, cuvantul cheie al colectiei Roberto Monti este "nou", avem pentru tine o noua gamă de propuneri: noi modele, materiale noi, usor de purtat. Sunt bijuterii masculine din toate punctele de vedere: puternice, virile, actuale si elegante, dedicate celor care doresc sa poarte o nota originala si sa isi dezvaluie stilul personal puternic, precum si toate virtutile specific barbatesti: forta, increderea, vigoarea, puterea, echilibrul.


Designul modern, creativ, se impleteste cu materialele naturale, luand nastere bijuterii masculine, atractive, destinate deopotriva accesorizarii tinutelor casual dar si celor elegante, de tip office.


Fiecare bijuterie Roberto Monti este lucrata manual la standarde inalte si creata in Italia, acolo unde inspiratia si talentul in domeniul modei masculine sunt, fara niciun dubiu, la cote maxime. Suntem atenti intotdeauna la ultimele tendinte si ne concentram pe reinterpretarea si transformarea lor in cele mai dorite accesorii barbatesti.


La Roberto Monti, cream experiente de lux la preturi accesibile prin selectarea cu atentie a materialelor folosite in realizarea bijuteriilor noastre, cu ajutorul unor echipe de designeri si bijutieri talentati.


 
Noile bijuterii barbatesti de calitate premium asteapta să fie descoperite!