BAMBOLE MILANESI

BAMBOLE MILANESI

Bambole Milanesi


Urmeaza ultimele trenduri din fashion jewellery! Alege noile modele de Pandantive Papusi inspirate de designerii italieni si lucrate manual cu maiestrie!Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Imi doresc bijuterii care sa spuna o poveste si sa poata vorbi despre ceea ce port. E mai important pentru mine decat un nume, o marca sau o eticheta."


Nikki Reed


Fiecare Bambola poate fi eleganta, romantica, rafinata, chic, vintage, sport... dar totusi la moda, astfel incat, fiecare femeie, sa poata sa o aleaga pe cea mai potrivita, in functie de stilul sau personalitatea proprii.


Detaliile deosebite, mestesugul si pasiunea artizanilor care le creeaza manual, precum si materialele de designer folosite, aduc Papusile-Bijuterie de la Roxanne's in atentia fashionistelor si femeilor care isi doresc accesorii speciale, care se detaseaza de marea masa a bijuteriilor clasice.


Descopera cele mai noi modele de Pandantive-Papusi Bambole Milanesi si aliniaza-te ultimelor trenduri impuse de casele de moda! Alege si colectioneaza papusile tale preferate!


 
Pastreaza copilaria aproape de tine! Alege papusile pentru orice varsta: Pandantivele Bambole Milanesi!