MINI WATCH

MINI WATCH

Noutati Mini Watch


Descopera cele mai noi modele de ceasuri handmade 3D, care iti vor transforma orice tinuta intr-una plina de originalitate!


Alege ceasul ideal pentru femeia romantica, de orice varsta!


Setare Direcție Descendentă
 • Ceas de dama Crystal Plus 2062B Ceas de dama Crystal Plus 2062B
  179,00 RON
 • Ceas de dama Crystal Plus 2062D Ceas de dama Crystal Plus 2062D
  179,00 RON
 • Ceas de dama cu design 3D, Radial Flowers 2036-Pink Ceas de dama cu design 3D, Radial Flowers 2036-Pink
  169,00 RON
 • Ceas de dama Crystal Paris 2013-Red Ceas de dama Crystal Paris 2013-Red
  179,00 RON
 • Ceas de dama Lucky Clover 2066A Ceas de dama Lucky Clover 2066A
  169,00 RON
 • Ceas de dama cu design 3D, Lacy Flowers 2067D Ceas de dama cu design 3D, Lacy Flowers 2067D
  169,00 RON
 • Ceas de dama cu design 3D, Eiffel Tower 990-Brown Ceas de dama cu design 3D, Eiffel Tower 990-Brown
  149,00 RON
 • Ceas de dama Wonderland 989B Ceas de dama Wonderland 989B
  159,00 RON
 • Ceas de dama cu design 3D, Lacy Flowers 2067C Ceas de dama cu design 3D, Lacy Flowers 2067C
  169,00 RON
 • Ceas de dama Princess Square Crystal 2013D Ceas de dama Princess Square Crystal 2013D
  169,00 RON
 • Ceas de dama Crystal Plus 2062C Ceas de dama Crystal Plus 2062C
  179,00 RON
 • Ceas de dama Wonderland 989A Ceas de dama Wonderland 989A
  159,00 RON
 • Ceas de dama Wonderland 989C Ceas de dama Wonderland 989C
  159,00 RON
Setare Direcție Descendentă


"Natura iti da zilnic exemplul de a trai."


Nicolae Iorga


Iata principiul care a stat la baza conceperii designului ceasurilor inovatoare Mini, imaginile de nemarginita frumusete din natura fiind reluate aici ca teme originale. Pentru a fi cat mai apropiate de lumea reala, dar in acelasi timp pastrandu-si farmecul parca de poveste, materialul folosit la compunerea manuala a peisajelor pline de viata este revolutionarul “fimo” – un lut polimeric, gel decorativ ce se solidifica prin coacerea in cuptor. Sunt modelate forme diferite cu ajutorul carora se creeaza scene inedite. Pictate si aplicate manual, minusculele opere de arta 3D fac din aceste ceasuri accesoriile inedite, unice, nemaiintalnite in Romania pana acum. Tot procesul de productie necesita o abordare foarte delicata si migaloasa. Se imbina astfel, intr-un mod cutotul original si spectaculos, arta modelarii cu designul si creativitatea.


Ceasurile Mini Watch s-au nascut in 2009 in Coreea de Sud si, datorita inovatiei si designului deosebit, au devenit rapid populare in intreaga lume. Compania coreeana are o echipa de designeri de top, iar directorul de design este faimosul designer de moda TAK JAI SEUNG. Este, de asemenea, partener si producator autorizat pentru marcile Disney, Hello Kitty si alte branduri de notorietate. Ideea originala a ceasurilor 3D a avut, inca de la inceput, un succes neasteptat, devenind un stil clar si recunoscut la nivel mondial, susținut de un nivel de productie care combina selectia celor mai bune materiale cu un studiu atent si scrupulos al detaliilor si cu aplecarea continua spre cercetare si calitate.


Cu totii visam la taramurile de basm, la acea lume magica in care sa putem sa ne eliberam de grijile cotidiene si in care totul este posibil. Fiecare imagine regasita in cadranele acestor ceasuri deosebite este o replica vie a naturii pure, neatinsa de "artificialitatea" vietii de astazi. Suava si delicata, aceasta colectie fashion remarcabila, numita sugestiv “Mini” dupa micile decoratii handmade, cuprinde adevarate opere de arta 3D, realizate de artizani cu experienta din Corea de Sud.


Fiecare ceas Mini by Roxanne's va spune povestea sa. Colectioneaza-le pe toate si transforma-ti propria viata intr-un basm!


Pe o piata aparent monotona in ceea ce priveste designul, aceste ceasuri au reusit sa se impuna prin inovatie si originalitate, dar si prin materialele de prima clasa folosite, oferind consumatorilor experiente unice si un stil personalizat.


Ceasurile Mini, create cu mecanism quart japonez renumit si apreciat in industria orologeriei - Myiota si decorate cu minidecoratiuni 3D din lut polimeric, realizate, pictate si aplicate manual, combinate cu cristale fatetate, au stabilit noi standarde in designul de ceas contemporan, prin combinarea originalitatii cu eleganta si versatilitatea. Satisfacțta clientilor este filosofia companiei: o modalitate de a face fata exigentelor publicului, de a personaliza fiecare relatie, de a interpreta mai bine dorintele, pentru a depasi asteptarile si pentru a stimula, in fiece moment, emotiile.


 

Mini Watch - My Perfect Moment


Pentru a vedea cat de migalos este procesul de realizare manuala a ornamentelor ce compun interiorul cadranului ceasurilor Mini, urmareste acest video in care maestrii artizani sud-coreeni exemplifica pas cu pas etapele crearii unei lumi de basm in miniatura: