LEMON EMIGRANT - MY BUTTERFLY

LEMON EMIGRANT - MY BUTTERFLY

Colectia Lemon Emigrant


- My Butterfly -


Inspirata din natura, aceasta colectie ne introduce in lumea fascinanta a fluturilor cu ajutorul bijuteriilor decorate cu cristale Swarovski Night Fall, Black Diamond, Golden Shadow, Sunshine DeLite si Topaz Brown.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

Fluturele inspira in majoritatea culturilor sentimente de libertate, creativitate, frumusete si tandrete. Colectia Lemon Emigrant by Mariana Jewellery face parte din catalogul My Butterfly si se inspira din lumea fascinanta a fluturelui numit "Lemon Emigrant" (Catopsilia Pomona), specie intalnita in gradinile din Asia, Cambodgia si anumite zone ale Australiei. Culoarea predominanta de pe aripile superioare este galben, mixat cu negru, intocmai ca nuantele cristalelor Swarovski Sunshine DeLite combinate cu Night Fall, Black Diamond, Golden Shadow si Topaz Brown. Bijuteriile acestei colectii originale te vor purta astfel cu gandul la pajistile inflorite de unde fluturii fermecatori se infrupta cu nectar dulce.


Odata ce vei purta aceste bijuterii inspirate din viata fluturilor, vei simti si tu sentimentele de unicitate, libertate si frumusete. Ai curajul sa experimentezi!


Photoshooting-ul pentru aceasta colectie este realizat de Delia Stirbu Photography, iar rochiile ne-au fost asigurate de Margo Concept, Brasov.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine