-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

LANTISOARE

LANTISOARE

Lantisoare Rebeca >M


Alege lantisorul cu lungimea potrivita, adauga-l la pandantivele cu pietre semipretioase interscimbabile si vei avea o bijuterie originala, unica, doar pentru tine!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă


"Tot ceea ce iti trebuie este dragoste. Dar o fina bijuterie nu a ranit pe nimeni..."


Abby Lowery


Lantisoarele de la Roxanne's


Lantisoarele din colectia Rebeca >M sunt piese fine, create special pentru pandantivele noastre unice cu pietre semipretioase. Placate cu aur sau cu argint, aceste mici podoabe pentru femei sunt de calitate premium, asemenea tuturor bijuteriilor din oferta noastra online sau offline. Procesul de fabricare handmade a acestora, ofera garantia calitatii,


Cunoscute sub denumirea de "Venetian chains" aceste lantisoare de dama sunt recunoscute pentru designul lor cubic, foarte de apreciat, atat pentru aspect cat si datorita rezistentei, in ciudat modelului fin. Disponibile in doua lungimi diferite, sunt o alegere excelenta pentru adaugarea pandantivului ales de tine. In acest fel, vor putea completa cu succes orice tinuta!


 
Vrei sa duci accesorizarea ta la un nou nivel, superior? Pur si simplu alege lantisoare in lungimi diferite, cu pandantive diferite si vei crea un mix cu personalitate, doar pentru tine!