Informatii despre livrare

Livrari pe teritoriul Romaniei

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru orice comanda si pentru orice destinatie de pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Pentru orice comanda si pentru orice localitate din Romania, costul acestor livrari este suportat integral de www.roxannes.ro.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Livrari in strainatate

Pentru livrari in strainatate pot exista costuri de livrare, functie de destinatie, de aceea te rugam sa ne contactezi prin email la adresa contact@roxannes.ro sau telefonic, la numarul +40 749 22 88 55, pentru a primi o oferta personalizata.

 

Servicii Ireprosabile

Pentru a fi rapid la dispozitia clientilor, produsele Roxanne’s se gasesc in stocurile noastre, atent planificate si comandate de la furnizori. Ele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp,
GRATUIT PENTRU ORICE COMANDA, ORIUNDE IN ROMANIA!

Produsele vor fi impachetate cu cea mai mare grija in ambalaje speciale ce vor asigura cele mai bune conditii de transport.