Informatii despre livrare

Livrari pe teritoriul Romaniei

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru orice comanda de peste 150 RON, pentru orice destinatie de pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Comenzile in valoare mai mica de 150 RON, vor avea un cost fix de livrare de doar 15 RON, indiferent de localitatea de destinatie.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Livrari in strainatate

In strainatate (UE) livram cu DHL Express. Livrarea se va calcula in euro la cursul BNR din ziua comenzii. In functie de destinatie, costul livrarii variaza intre 79 RON si 109 RON.

Pentru livrari in afara UE te rugam sa ne contactezi prin email la adresa contact@roxannes.ro sau telefonic, la numarul +40 749 22 88 55, pentru a primi o oferta personalizata, daca este posibila livrarea.

 

Servicii Ireprosabile

Pentru a fi rapid la dispozitia clientilor, produsele Roxanne’s se gasesc in stocurile noastre, atent planificate si comandate de la furnizori. Ele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp,
GRATUIT PENTRU ORICE COMANDA DE PESTE 150 RON, ORIUNDE IN ROMANIA!

Produsele vor fi impachetate cu cea mai mare grija in ambalaje speciale ce vor asigura cele mai bune conditii de transport.