Ambalare Cadou Gratuita

"Dar din dar se face Rai"

VECHI PROVERB ROMANESC

Pentru a desavarsi un cadou perfect, iti oferim gratuit cutiuta cadou si iti reamintim ca absolut toate produsele din boutique-ul Roxanne's sunt prezentate in mod deosebit, in maniera personalizata sau cu mesaje emotionale la vedere, gata pentru a fi daruite. Pentru a te bucura de ambalarea cadou gratuita, in pagina de produs a bijuteriei dorite, trebuie sa bifezi “Da” la "Ambalare in cutiuta cadou", inainte de adaugarea produsului in cosul de cumparaturi.

Orice comanda este pregatita cu cea mai mare grija si livrata prompt. Ajunge la tine rapid, exact asa:

Ambalare cadou gratuita | Roxanne's Jewellery

Ambalare pentru Cadou

Daca doresti ambalarea in cutiuta cadou a articolelor achizitionate, te rugam sa alegi aceasta optiune din pagina de produs, inainte de adaugarea fiecarui articol in cosul de cumparaturi!

Ambalare standard bijuterii Mariana Jewellery

In cazul in care ai comandat produsele pentru tine si nu doresti ambalare pentru cadou, iti oferim ambalajul original Mariana Jewellery, saculetul din catifea in care iti poti pastra in siguranta bijuteriile.

Ambalare cadou gratuita | Mariana Jewellery
Ambalare cadou gratuita | Miss Roxanny

Ambalare cadou bijuterii Miss Roxanny

Bijuteriile din argint Miss Roxanny pot fi ambalate in cutia originala, eleganta, gata pentru a putea fi oferita drept cadou, trebuie doar sa alegi aceasta optiune din pagina de produs, inainte de adaugarea fiecarui articol in cosul de cumparaturi. Daca doresti ca bijuteria sa fie insotita de un card cu mesaj, dupa ce alegi varianta preferata, anunta-ne in rubrica de observatii din pagina de finalizare a comenzii.

Ambalare standard bijuterii Miss Roxanny Kids

Lumea jocurilor si a culorilor vine in cutiute mici de bijuterii, cu design atragator, pentru micile domnisoare.

Ambalare cadou gratuita | Miss Roxanny Kids