Haute Couture Style, New In: Nu

filtre
Bambola in Stile Veronese-Brown
Bambola in Stile Veronese-Brown
99,00 RON
Bambola in Stile Ankara-Blue
Bambola in Stile Ankara-Blue
99,00 RON
Bambola in Stile Cracovia-Pink
Bambola in Stile Cracovia-Pink
99,00 RON
Bambola in Stile Houston-Yellow
Bambola in Stile Houston-Yellow
99,00 RON
"Creeaza-ti propriul stil…fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii."

ANNA WINTOUR

Termenul Haute Couture, in engleza: “High Fashion”, se refera la acele tinute realizate special de catre fashion designeri faimosi pentru anumiti clienti care cauta un outlook exclusiv. In majoritatea cazurilor, creatiile sunt realizate manual, cu material fine si pretioase si, prin urmare, beneficiaza de o calitate exceptionala. Au preturi pe masura (uneori inimaginabile pentru oamenii obisnuiti) si nu se gasesc in magazine, fiind in general produse unicat sau de serie limitata. Nu orice designer poate produce colectii Couture. Pentru a avea aceasta permisiune trebuie sa fie certificat de Syndical Chamber for Haute Couture, cu sediul la Paris.

Linia de Bambole imbracate in tinute inspirate din colectiile de fashion designer este realizata cu materiale textile si accesorii puse la dispozitie de casele de moda, motiv pentru care papusile noastre isi vor schimba periodic garderoba, odata cu noile sezoane.

Prin urmare, ineditele pandantive, vor deveni acele bijuterii de tip “bijoux” foarte agreate atat de femeia moderna, mereu in tendinte, precum si de catre cea mai conservatoare, datorita handmade-ului intors parca la originile sale.

Daca ai iubit papusile in copilarie, nu ai niciun motiv sa renunti la ele! Roxanne’s te invita sa porti copilaria cu tine in fiecare zi prin intermediul bambolelor noastre!
Alege si colectioneaza papusile tale preferate!