Reduceri progresive de pana la 30%, in functie de valoarea cosului de cumparaturi

HAUTE COUTURE STYLE

HAUTE COUTURE STYLE

Haute Couture Style


Linia de Bambole imbracate in tinute Haute Couture este realizata cu materiale puse la dispozitie de designeri, motiv pentru care papusile noastre isi vor schimba periodic garderoba, odata cu noile sezoane.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă


"Creeaza-ti propriul stil…fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii."


Anna Wintour


Termenul Haute Couture, in engleza: “High Fashion”, se refera la acele tinute realizate special de catre fashion designeri faimosi pentru anumiti clienti care cauta un outlook exclusiv. In majoritatea cazurilor, creatiile sunt realizate manual, cu material fine si pretioase si, prin urmare, beneficiaza de o calitate exceptionala. Au preturi pe masura (uneori inimaginabile pentru oamenii obisnuiti) si nu se gasesc in magazine, fiind in general produse unicat sau de serie limitata. Nu orice designer poate produce colectii Couture. Pentru a avea aceasta permisiune trebuie sa fie certificat de Syndical Chamber for Haute Couture, cu sediul la Paris.


Linia de Bambole imbracate in tinute inspirate din colectiile de fashion designer este realizata cu materiale textile si accesorii puse la dispozitie de casele de moda, motiv pentru care papusile noastre isi vor schimba periodic garderoba, odata cu noile sezoane.


Prin urmare, ineditele pandantive, vor deveni acele bijuterii de tip “bijoux” foarte agreate atat de femeia moderna, mereu in tendinte, precum si de catre cea mai conservatoare, datorita handmade-ului intors parca la originile sale.
Daca ai iubit papusile in copilarie, nu ai niciun motiv sa renunti la ele! Roxanne’s te invita sa porti copilaria cu tine in fiecare zi prin intermediul bambolelor noastre!
Alege si colectioneaza papusile tale preferate!