GIFT CARDS

 

E foarte simplu sa cumperi Carduri Cadou cu o suma pre-incarcata (Gift Cards) in showroom-ul nostru din Bucuresti, dar si din magazinul online www.roxannes.ro.

Bucura pe cineva drag si ofera-i cardul pentru stralucire!

Incarca un card acum

 

DESPRE GIFT CARD-UL ROXANNE'S

- Gift Cardurile Roxanne’s sunt disponibile atat in showroom-ul nostru din Bucuresti cat si in magazinul online www.roxannes.ro

- In showroom Cardul poate fi incărcat cu suma dorita, dar nu mai putin de 89 LEI.

- In magazinul online www.roxannes.ro sunt disponibile gift carduri cu valori prestabilite, incepand cu suma de 89 LEI.

- Cardul poate fi folosit o singura data pentru a achita integral sau partial orice produs achizitionat din magazinele Roxanne’s. Nu se acordă rest sau rambursari.

- Suma incarcata pe card poate fi verificata in showroom-ul Roxanne’s precum si telefonic la numarul 0749 228 855.

 

 

TERMENI SI CONDITII PENTRU GIFT CARDS

Utilizarea acestui Card implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Acest Card permite cumpararea de produse in oricare dintre magazinele noastre, showroom sau online. Acest Card nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plati si nu poate fi schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou Roxanne’s.

Suma minimă necesara pentru a activa acest Card este de 89 LEI. Acest Gift Card ramane activ timp de 12 de luni. Dupa aceasta perioada, Cardul va expira si utilizarea lui nu va mai fi posibila.

Roxanne’s nu este responsabil de pierderea, furtul, deteriorarea sau utilizarea neautorizată a Gift Cardului. Roxanne’s isi rezerva dreptul de a aduce amendamente prezentelor conditii de utilizare fara notificare.

Click aici pentru achizitionarea cardurilor!