-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

GATSBY STYLE REVIVAL

GATSBY STYLE REVIVAL

Gatsby Style Revival


Inspirata de perioada “Marelui Gatsby”, aceasta colectie va aduce in contemporaneitate asa numita “Flapper Girl”, femeia anilor '20.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă


"Secretul fericirii consta in a ceda tentatiilor."


Oscar Wilde


1920 este anul in care moda intra in perioada moderna, in care femeile renunta la rigorile impuse pana atunci si incep sa prefere tinutele mai confortabile. Acum se impune curentul “Flapper”: femeile adopta tunsoarea bob, poarta fuste scurte, fumeaza sau conduc automobile, asculta jazz, danseaza Charleston, se machiaza strident.


Acei ani “nebuni” ai Americii sunt descrisi in romanul “The Great Gatsby” de catre autorul Francis Scott Fitzgerald. Acesta este sursa de inspiratie pentru crearea Bambolelor metalice ce aduc in actualitate atmosfera acelor petreceri fastuoase, cu femei frumoase, unde „aerul vibra de vorbe și rasete, de remarci intamplatoare și prezentari pe loc uitate”.


Linia de Bambole a caror infatisare este inspirata de perioada “Marelui Gatsby”, va aduce in contemporaneitate efervescenta unor vremuri marcate de schimbari majore in vestimentatia si atitudinea femeii acelor ani, asa numita “Flapper Girl”.


Prin urmare, ineditele pandantive, vor deveni acele bijuterii de tip “bijoux” foarte agreate atat de femeia moderna, mereu in tendinte, precum si de catre cea mai conservatoare, datorita handmade-ului intors parca la originile sale.
Daca ai iubit papusile in copilarie, nu ai niciun motiv sa renunti la ele! Roxanne’s te invita sa porti copilaria cu tine in fiecare zi prin intermediul bambolelor noastre!
Alege si colectioneaza papusile tale preferate!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine