Cornelia-The only one, Mother

Mamele pun mult pret pe amintirile daruite cu sufletul de copiii lor - le aseaza cu grija intr-un loc special, in casa si, mai ales, in inima. Considera ca ziua mamei este in fiecare zi si daruieste-i, in primul rand, dragoste!

filtre
"O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni."

CARDINAL MERMILLOD

La inceput i-ai spus simplu: “Mama”… apoi, a devenit primul tau profesor: te-a invatat sa mergi, sa vorbesti, sa te comporti frumos, sa iubesti… mai tarziu ti-a devenit prietena, cea mai buna prietena si mai mult decat atat - omul pe care te puteai baza neconditionat, poate chiar sora cu care imparteai secrete numai de voi stiute, omul la care gaseai in permanenta sprijin, intelegere, dragoste, bunatate, protectie…

Bijuteriile si cadourile Roxanne’s sunt, asa cum deja stiti, obiecte incarcate cu iubire, emotie, sentimente curate, ce vor exprima toata dragostea si aprecierea voastra. Cu totii stim cat de mult pret pun mamele pe amintiri daruite cu sufletul de copiii lor – le aseaza cu grija intr-un loc special, in casa si, mai ales, in inima. Ganditi-va ca ziua mamei este in fiecare zi, nu numai de 8 martie sau de ziua de nastere si daruiti-i in primul rand DRAGOSTE!

Dedicam aceasta colectie tuturor Mamelor de pe pamant si tuturor Mamelor-Ingeri <3