-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

CERCEI PLACATI CU RODIU

Cercei Placati cu Rodiu


Cerceii placati cu rodiu sunt piese de calitate premium, atractive, care stralucesc elegant. Se remarca printr-un design unic, care va pune in evidenta calitatea si frumusetea lor originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

De la aparitia lor si pana astazi, cerceii pentru femei s-au diversificat foarte mult din punct de vedere al designului, decorarii si metalelor folosite la realizarea lor.


Cea mai importanta caracteristica a cerceilor de dama este reprezentata de calitate. Iar calitatea vine in special din materialele pe care artizanii nostri bijutieri le folosesc in crearea manuala a celor mai deosebite, frumoase si originale modele de cercei. Placarea lor cu rodiu va aduce un plus de stralucire si rezistenta, pe care acest metal nobil le-o imprumuta. Desigur, decorarea cu cristale swarovski si pietre semipretioase va completa aspectul unic al cerceilor Roxanne's, adevarate mici capodopere.


Oferta pe care o gasesti online te va atrage cu siguranta la noi in magazin, iar pretul avantajos, mereu in raport perfect cu calitatea, te va convinge ca cerceii placati cu rodiu de la Roxanne's sunt cea mai buna alegere, in orice moment si pentru orice ocazie.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine