CADOURI DE DRAGOSTE

CADOURI DE DRAGOSTE

Cadouri de Dragoste


Cadourile Roxanne's Jewellery & Giftware alcatuiesc un "pachet de dragoste" exprimata si transmisa prin mesaje frumoase, regasite intr-o bijuterie rafinata sau o decoratiune sugestiva, pline de viata si de emotii.

Nu există produse conform criteriilor selectate.

Livrare gratuita


"Fericirea o face pe femeie frumoasa si dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii."


Charles Baudelaire


Adauga acestui “fard” ingrediente nemuritoare precum sentimentele tale, alege cadouri de dragoste precum bijuterii in forma de inima sau alte elemente romantice, ori decorate cu cristale Swarovski Ruby - piatra pasiunii, a iubirii, considerate inca din Antichitate emblema fericirii si vei trai cu adevarat cele mai adanci vibratii.


Alaturi de bijuterii, sculpturile Arora - More than Words, pline de viata si de simtiri profunde, incarcate cu emotii, vor ajuta la exprimarea sentimentelor frumoase dintre frati, a dragostei nerostite dintre mama si copil, sau a celor mai adanci fioruri din povestile de dragoste.


Produsele Roxanne’s alcatuiesc astfel un “pachet de dragoste” exprimata si traita sub toate formele sale si transmisa prin mesaje frumoase regasite intr-o bijuterie rafinata, o statueta sugestiva ori o rama foto pline de viata si de emotii.